Gazete Vatan Logo
Magazin 'Yalan söyleyen kim?

'Yalan söyleyen kim?

Covid-19 testi pozitif çıkan YouTuber Enes Batur Sungurtekin, "karantinayı geçirmesi gereken yerde olmaması" gerekçesiyle Sancaktepe’deki bir öğrenci yurduna yerleştirildi.

'Yalan söyleyen kim?

YouTuber Enes Batur'un corona testi pozitif çıktı. Karantinadayken evde olmaması sebebiyle yurda yerleştirilen Enes Batur'un açıklaması dikkat çekti.

İşte Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Filyasyon Ekibi veya Enes Batur Yalancı!" başlıklı yazısı:
"Filyasyon ekipleri, Covid-19 testi pozitif çıkan YouTuber Enes Batur’u karantinayı geçirmesi gereken Beykoz’daki villasında bulamayınca polise haber verdi. Polis, Batur ve kız arkadaşı Ecenaz Üçer’i bulunca pandemi kuralları uyarınca Sancaktepe’deki bir öğrenci yurduna yerleştirdi.
Batur, buradan yaptığı yayında, telefonundaki HES kaydından ve sitenin güvenlik kameralarından evden çıkmadığının belli olduğuna dair yemin etmekle yetinmeyip, şunu yazdı:
“Üzerime oynanan alçakça, kalleşçe büyük bir oyun var. Bunu yapanlar elbette cezasını çekecektir. Allah’ından bulsunlar.”
Ortada bir yalanın olduğu kesin. Peki söyleyen kim? Filyasyon ekibi mi, Enes Batur mu? İkisi de değilse o zaman Batur, kendisini bu oyuna getirenleri açıklamalı."

Haberin Devamı