Gazete Vatan Logo

'Ya hak' dedi yaya sarıldı

OKMEYDANI’ndaki Okçular Tekkesi’nde düzenlenen 2. Fetih Kupasının açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan " Ya Hak " diyerek iki ok atışı yaptı.

GALERİ



"ATIŞ YAPIYORUZ. GELENEKSEL OK VE YAY TECRÜBEMİZ VAR"

Geleneksel Ok Hocası tarafından atış yüzüğü takılan Bilal Erdoğan ceketini çıkararak atış yaptı. Ok eğitim alıp almadığı sorusuna "Yarışlara katılmadım doğrusu ama buranın açılışından beri gelip burda atışlar yapıyoruz. Hem olimpik ok ve yayla; hem de geleneksel ok ve yayla atış tecrübemiz var yani" yanıtını veren Bilal Erdoğan basın mensuplarından okçuluk sporuna destek vermelerini istedi.

ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ

Okmeydanı’ndaki Okçular Tekkesi’nde 2. Fetih Kupası müsabakaları bugün başladı.

Müsabakalar öncesi düzenlenen basın toplantısına Okçular Vakfı Kurucu Mütevelli Heyet Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan da katıldı. Basın toplantısında Fetih Kupası’yla ilgili bilgi veren Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Okmeydanı’nın kardeşlikle anılmasını istiyoruz. Burası Fetih şurunu yaşayacağımız yegane mekanlardan biridir" dedi.Okçular Vakfı Spor Tesislerinde bir çok kişiye eğitim verdiklerini söyleyen

"YA HAK" DİYEREK ATTI

Basın toplantısı sırasında Geleneksel kıyefetleriyle ok hocası tarafından atış yüzüğü takılan Bilal Erdoğan basın mensupları için atış da yaptı. ’Ya Hak’ diyerek iki atış yapan Bilal Erdoğan ardından müsabakaları izlemek için olimpik okçuluk sahasına geçti. Erdoğan bir süre yarışmaları izledikten sonra Okçular Tekkesi’nden ayrıldı.

Haberin Devamı