Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Wolverine’ Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacak

‘Wolverine’ Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacak

İstanbul'un görkemli salonu Zorlu Center PSM, yeni sezon programını açıkladı. 'Wolverine' olarak tanınan Hollywood yıldızı Hugh Jackman, Gerard Depardieu, Disney ile Broadway’in Ödüllü ve Orijinal Beauty & The Beast Müzikali, Fazıl Say,Sezen Aksu ve Kansu ikinci sezonda sahne alacak...

Zorlu Performans Sanatları Merkezi ikinci sezon programını açıkladı. Dünya sinemasının önemli isimlerinden Fransız Gerard Depardieu ve X-Man, Wolverine, Çelik Yumruklar ve Sefiller müzikal sinema filmiyle tanınan Hollywood yıldızı Hugh Jackman, bu kez filmleriyle değil, sahne performanslarıyla izleyici karşısına çıkacak.

Depardieu 8 Ocak 2015’te Love Letters/Aşk Mektupları oyunuyla, Hugh Jackman ise şarkıcılık ve danstaki yeteneklerini gösterdiği ‘An Evening with Hugh Jackman’ ile 17-20 Mart tarihleri arasında Zorlu sahnesinde olacak.

İki oyuncuyu aynı sahnede buluşturan Aşk Mektupları, Pulitzer Tiyatro Ödülleri’nde finale çıkmış ve 30’dan fazla dile çevrilmiş bir A. R. Gurney oyunu. Oyunda Depardieu’ya Cannes, Golden Globe ve Cesar Ödülleri sahibi Anouk Amiee eşlik edecek.

İstanbul’daki ilk ve tek gösteri

Uzun bir masada geçen oyunun merkezinde Melissa Gardner ve Andrew Makepeace bulunuyor. Mektuplaşma formatında gelişen oyunda, iki karakter masalarda yan yana oturur. Ayrı geçen elli yıla yakın bir süre zarfında hayallerinden, umutlarından, hedeflerinden, hayal kırıklıklarından, zaferlerinden ve yenilgilerinden bahsettikleri mektup, not ve kartpostallarını okurlar. Daha önce Elizabeth Taylor ve Mel Gibson gibi ünlü oyuncuların da sahnelediği oyun İstanbul’da tek gece oynanacak.

Haberin Devamı

Güzel ve Çirkin ilk kez geliyor

Disney ile Broadway’in Ödüllü ve Orijinal Beauty & The Beast Müzikali ilk kez 8-26 Ekim tarihleri arasında sahne alacak.

Yeni sezonunda Zorlu yapımcılığıa soyunuyor. Off-Broadway’de rekorlar kıran oyun ‘Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş’ yıl boyunca sahnede olacak.

Venedik Bienali 2015’te Japonya’yı temsil edecek olan dünyaca ünlü sanatçı Chiharu Shiota, özel olarak ürettiği eseri ‘İlk Ev’ ile Ekim ayından itibaren yıl boyunca Zorlu’da olacak.

Gösteri ve konserler

Geçen yıl 120 bin biletin satıldığı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM), bu yıl çağdaş sanata da yer verecek. Venedik Bienali 2015’te Japonya’yı temsil edecek olan Chiharu Shiota ‘İlk Ev’ ile 8 Ekim’den itibaren bir yıl boyunca PSM’de ücretsiz izlenebilecek. Yılın merakla beklenen diğer gösteri ve konserlerinden bazıları : Güzel ve Çirkin (8-26 Ekim), Musical Hits (27 Kasım), Spirit Of İstanbul (19 Kasım), New York City Ballet (12-14 Mart), Alaturka Records (22 Kasım), La Boheme (18-24 Ocak 2015).

Haberin Devamı

Slap-stick komedyası

29 Kasım 5 Aralık tarihlerinde slap-stick komedyası ‘BLAM!’, 26-30 Ocak’ta ise ‘Smashead’ Zorlu PSM’de.

Karsu’dan müzik şöleni

Hollanda’nın en başarılı Türk sanatçısı seçilen Karsu Dönmez, ikinci albümünün ardından Zorlu PSM’da seyirciyle buluşacak.

Türk starlar PSM’yi sallayacak

Azam Ali ve Zara eşliğinde sahne alacak Mercan Dede 1 Kasım’da, ilk albümü “Girizgah”ın lansman konseriyle Alaturka Records 22 Kasım’da, farklı müzik deneyimlerini tek bir fikir altında toplayan “Korhan Futacı ve Kara Orkestra” ile ilk konserini verecek olan Sezen Aksu 29 Kasım’da, piyanist Fazıl Say 20 Aralık’ta, 50’nci sanat yılını sanatçılar ile kutlayacak Ali Kocatepe 25 Aralık’ta sanatseverlerin karşısında olacak.

Haberin Devamı