Gazete Vatan Logo

'Vur de vuralım, Onun da zamanı gelecek!'

MHP lideri, Bursa’da “Vur de vuralım öl de ölelim” sloganı atan gençlere “Onun da zamanı gelecek” dedi

MHP, çözüm sürecinde yaşanan gelişmelere tepkisini dün Bursa’daki ‘Kuruluş Mitingi’yle ortaya koydu. Mitinge yaklaşık 100 bin kişi katıldı. “Türkiye AKP felaketi altındadır” diyen Bahçeli, özetle şu mesajları verdi:

‘Durum ciddi’

Türklük anayasandan ayıklanmak Türk kimliği bölücü seferlerle kıskaca alınmak istenmektedir. AKP merkezli yıkıcı ve yozlaştırıcı adımlar Türkiye’yi içten içe çürütmektedir. Durum ciddidir.

‘Türk olmak suç’

AKP yönetimi altındaki Türkiye’de Türk olmak suçtur. Türk kimliği suçludur, Türk bayrağı tahriktir. Türk millliyetçiliği ayaklar altındadır. Buna karşılık PKK baş tacıdır. İmralı canisi ezberleri bozan umutları yeşerten iyilik meleğidir. Bölücülük hak arama yolu, terör kurtuluş reçetesidir. Şimdi soruyorum: milli değeri korumaya ve yaşatmaya hazır mısınız? .. Bu ‘evet’ler milli değerlerin teminatıdır.

‘Terörist ağabeyi’

“Eşkiyanın, teröristin Tayyip Erdoğan abisi ve cani Öcalan şefi varsa, Türk milletinin asırları aşan kuvveti zalimleri ezen ve hakkı tutup kaldıran inancı vardır ve o bugün Bursa’dadır. Türk milleti kandırılmaktadır. İmralı canisinin serbest kalması çözüm müdür? Kürdistan’ın kurulmasını sağlamak çözümün bir parçası mıdır? Başkanlık sistemin geçmek, koltuk ve mevki hırsını tatmin etmek çözümün bir aracı mıdır? Türkiye’nin başına yıkım memuru olarak mı tayin edildin?”

‘Sömürge piyonu’

“BOP eş başkanlığının yanında mandacı mısın, sömürge piyonu musun? Bölünme uydusu musun? Yoksa İmralı canisi sana el mi verdi, büyü mü yaptı? Genelkurmay başkanları terörist olarak itham edilmekte. Ama gerçek teröristlere methiyeler düzülmekte. PKK dışarıda, TSK içeridedir. TSK mahkum ve müebbetlik, PKK serbest ve güvencedir.”

‘PKK’nın niyeti yok’

MHP lideri, PKK’nın çekilmek istemediğini söyledi. Bahçeli, şöyle konuştu: “PKK’nın yerinden kımıldayamaya hiç niyeti yoktur. Silahını terk etmeye de istekli görünmemektedir. Çekilme talimatı başka, çekilme aşamasına geldiğini ifade etmek bambaşka bir şeydir. İmralı canisi yeni bir başlangıç yapıldığını bunun da daha farklı bir mücadeleyi başlatmak olduğunu ifade etmiştir. Kürdistan ve Anadolu diyerek Türk vatanını iki farklı eksene taşımıştır. Biz terörün, bölücülüğün panzehiriyiz. İmralı’ya ancak yağlı urganı geçirmek için gideriz.”

‘Sütü bozuk’

“Unutmayınız ki, Türk milliyetçiliğini aşağılamak için bir insanın ya işgalcilerin kucağına düşmesi ya da mayasında ve sütünde bozukluk olması yeterlidir. Şayet bu anlayış Sultan Alparslan’da da olsaydı, Diyojenle çözüm ve barış görüşmeleri yapılırdı.”

Haberin Devamı