Gazete Vatan Logo
Magazin 'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'

'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'

Usta oyuncu Hasan Kaçan'dan çok samimi açıklamalar. Kaçan, ''Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar' dedi.

'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'

'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, usta oyuncu Hasan Kaçan oldu.

'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'

"KADİR ÇÖPDEMİR'LE TAKILMAMAK GEREKİR"

Yakın dostu Kadir Çöpdemir ile çok fazla takılmamak gerektiğini ve sürekli yemekle ilgili yerler keşfettiğini belirten HASAN Kaçan, "Kadir ile bir dizide beraber çalışırken Fatih'te kadınlar pazarına giderdi. Nerede ne var bilirdi. Kadir yüzünden 19 kilo aldım. 'Gel bir yer keşfettim' diyor. 'Müze veya sanatsal bir yerler' olsun diyorum, ama yine yemek için bir yerlere gidiyoruz” dedi.

"SOKAĞA DÜŞTÜĞÜMÜZÜ DÜŞÜNDÜLER"

'AROG' filmi için sakal uzattıklarında insanların Özkan Uğur ile birlikte şöhretlerini kaybettiklerini ve sokağa düştüklerini düşündüğünü söyleyen ünlü oyuncu, "AROG filmi için sakalları uzattım. Uzun süre ama çok pis olduk deli gibiydik. Sete ara verdik ve 2 günlüğüne Özkan Uğur’la kaşa gittik. Benzin alırken bizi tanıdılar ‘Abi size ne oldu böyle?’ dediler. Şöhretimizi kaybettiğimizi sokağa düştüğümüzü zannettiler” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"ZEKA GERİLİĞİ OLAN SINIFTAYIM"

İlkokulda sandviçle oynadığı için kendisini zeka geriliği olan öğrenciler ile aynı sınıfa verdiklerini dile getiren Kaçan, "53 yıl önce İlkokulda sandviç ve galeta dağıtırlardı. Bende galetaları kırıp sandviçe ayak yaptım. Öğretmen bana ne yaptın dedi ve beni alıp zeka geriliği olan öğrencilerin sınıfa gönderdi” diye konuştu.

"GELEN SÜREKLİ GİDİYOR"

Hasan Kaçan, Kayserili olduğunu ve Kayserililerin parasının istenmeyeceğini ancak kendisinin öyle olmadığını vurgulayarak, "Ben Kayseriliyim bizde eve misafir geldiğinde ne varsa masaya koyup ziyafet verirler ama Kayserililerin parasını istemeyin. Benim öyle bir durumum yok gelen sürekli gidiyor” dedi.

"TAKINTININ ORDİNARYÜSÜYÜM"

Çok takıntılı birisi olduğunu ve kendisine 'takıntının ordinaryüsü' lakabını taktığını söyleyen Hasan Kaçan, “Takıntının ordinaryüsüyüm. Bir cümledeki bir harf olup olmadığını bile kafaya takıp sabaha kadar uyuyamam. Birisine bir şey demeyince keşke deseydim bunu söyleseydim diye sabaha kadar düşünürüm” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"JAPONLARIN İLGİSİNİ ÇEKİYORUM"

Vücudundaki kıllardan dolayı sahildeki insanların kendisiyle fotoğraf çektirmek istediklerini belirten Kaçan, "Vücudumdaki kıllardan dolayı sahilde benimle fotoğraf çektiriyorlar. Özellikle Japonların ilgisini çekiyorum gelip rica ediyorlar" şeklinde konuştu.