Gazete Vatan Logo
Magazin 'Viskisiz çıkmam'

'Viskisiz çıkmam'

Davet edildiği televizyon programları için viskiyi şart koşan Seda Sayan, makyözünü de mutlaka yanında götürüyor ve ücretinin de karşılanmasını istiyor

Kanal D'de yayınlanan sabah programıyla kadınları ekrana bağlayan Seda Sayan'ın, davet edildiği TV programlarında viskiyi şart koştuğu öğrenildi. Şarkılarını canlı olarak seslendirmek isteyen Sayan'ın isteklerinden biri de demirbaş orkestra üyelerinin yanında olması... Sayan'ın önem verdiği bir başka konu ise makyöz ve kuaförü... Özellikle makyözünden taviz vermeyen Sayan program yapımcılarından makyözünün ekstra ücretinin karşılanmasını istiyor. Seda Sayan'ın viskide tercihi ise JB. Çerezi de mutlaka yanında isteyen sanatçının viskiyi programdan önce mi sonra mı içtiği merak konusu.

Bülent Ersoy elbise istiyor
Seda Sayan gibi birçok ünlü sanatçı, davet edildikleri programın yapımcılarından bir dizi taleplerde bulunuyor.

Bülent Ersoy: Programın dekorunun kendisi için özel olarak değiştirilmesini istiyor. Etrafa bolca çiçek serpiştiriliyor. Ayrıca yere serilecek kırmızı halı büyük önem taşıyor. Sanatçı özellikle konser çekimlerinde giyeceği kostümlerin ücretinin kanal tarafından karşılanmasını istiyor.

Müslüm Gürses: Hangi program olursa olsun kanallardan mutlaka ücret istiyor. Gürses'in geçtiğimiz yılki tarifesi program başına 1.5 milyardı...

Sibel Can: Makyöz ve kuaförü şart koşuyor.

Petek Dinçöz: Kuliste çikolata, bir bardak ayran ve meyvenin bulundurulmasını şart koşuyor. Program bittikten sonra ayağına sıcak havlu konulmasını istiyor.




Haberin Devamı