Gazete Vatan Logo
Magazin 'VİP' hediye!

'VİP' hediye!

Ağaoğlu'ndan Petek Ertüre'ye büyük jest

Geçen Cuma 5. çocuğunu kucağına alan Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege için şimdiden kesenin ağzını açtı. 2.1 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin 10. kişisi olan Ağaoğlu, oğlu ve Ertüre'nin rahatı için VIP minibüs satın aldı. 'Dizayn VİP' isimli firmaya doğumdan önce sipariş veren ünlü işadamı, Mercedes Viano model minibüsün içerisini de baştan aşağıya yeniletti.

PETEK ERTÜRE'NİN ZEVKİYLE DÖŞENDİ

Özel tasarım yapılınca; VIP minibüsün fiyatı yaklaşık 120 bin liradan 300 bin liraya yükseldi. Petek Ertüre'nin zevki doğrultusunda koltukları bej ve kırmızı olarak döşenen VIP minibüste televizyon, internet erişimi ve buzdolabı gibi detaylar bulunuyor. Bu arada resmi nikahlı eşi Sema Hanım'dan 2, Ayten Alpar ve Burcu isimli sevgililerinden de 1'er çocuğu bulunan Ali Ağaoğlu, önceki gün de nüfus dairesine giderek Ertüre'den olan 5. çocuğu Ali Ege'ye hüviyet çıkarttırdı.

KRALLARA LAYIK SÜSLEME

Petek Ertüre'nin hastanedeki odasının kapısına; üzerinde kral tacı ve nazar boncuğu bulunan 'Ali Ege' yazılı süslemeler asıldı.

Normal satış fiyatı yaklaşık 120 bin lira olan Mercedes Viano marka minibüsün fiyatı; özel tasarım yaptırıldığı zaman ortalama 300 bin liraya kadar çıkıyor.

Haberin Devamı