Gazete Vatan Logo

'Varsa yayınlasınlar!'

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, sert çıktı...

'Varsa yayınlasınlar!'

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, bir çete operasyonu dahilinde ifade verdi. Petekkaya, 8 ay önce de uygunsuz görüntüleri bulunan bir CD ile şantaj yapıldığına dair isimsiz bir e-mail nedeniyle ifade verdiğini açıklayıp meydan okudu: Varsa, yayımlasınlar...

İZMİR’de silahla tehdit, iş yeri ele geçirme gibi olaylara karıştığı belirtilen bir suç örgütüne karşı, İzmir, İstanbul ve Bursa’da polisin yaptığı operasyonlarda 39 kişi gözaltına alındı. Ünlü isimlerin de karıştığı operasyonda, çete elebaşının İzmir’de oturan PKK itirafçısı Diyarbakırlı eski kuyumcu Muzaffer Köse olduğu belirtildi.

Varsa yayınlasınlar

Organizatör Ahmet San ile müzisyen Haluk Levent ve ekranların en çok izlenen dizilerinden ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de ‘Ali Kaptan’ olarak başrolü oynayan Erkan Petekkaya dahil 11 kişi de İstanbul’da gözaltına alındı. İlk olarak Petekkaya ve 6 kişi serbest bırakıldı. Uygunsuz görüntüleri bulunan bir CD ile şantaj yapılan Petekkaya’nın, kurtulmak için çete elebaşı Köse’den yardım istediği iddia edildi. San’ın da, Çeşme’de kiracılarını çıkaramadığı eğlence mekanı nedeniyle çeteden yardım istediği ileri sürüldü. Operasyon kapsamında aranan Haluk Levent, KKTC’de görüntülendi. Haluk Levent’in de tefecilerce sıkıştırılınca Köse’nin ‘korumasına girdiği’ iddia edildi. Ahmet San, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. San, yükümlülüklerini yerine getirmeyen kiracılarının organize ettiği konser nedeniyle ifadesine başvurulduğunu belirtti.

‘Böyle bir CD yok’

Erkan Petekkaya, Hürriyet’e konuyla ilgili şunları söyledi: “Ne tehdit edildim ne uygunsuz görüntüm var. Sekiz ay önce Organize’den çağırıp ifademe başvurdular. Bir kadınla görüntülerimden dolayı tehdit aldığıma dair isimsiz bir e-mail almışlar. ‘Böyle bir şey varsa ilgilenelim’ dediler. İfademi verdim. Çete davasında ise bugün, Muzaffer Köse yakınım olduğu için çağrıldım. Kimseden yardım istemedim. Elinde uygunsuz görüntüm olan birileri varsa yayınlasınlar. Üstelik sağlık sorunlarım var, zatürree başlangıcıyım.”

Kocama güveniyorum

ERKAN Petekkaya’nın eşi Didem Petekkaya, konuyla ilgili şunları söyledi: “Erkan rahatsız, toparlandığı zaman bilgi alırsınız. Kocama güveniyorum, onun beni üzebilecek bir şey yapacağına inanmıyorum.”

Haberin Devamı