Gazete Vatan Logo
Magazin 'Umarım bugün hiç bitmez'

'Umarım bugün hiç bitmez'

Kainat Güzellik Yarışması’na katılmak üzere Filipinler’e giden güzellik kraliçeleri, Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte ile bir araya geldi. Duterte, "Umarım bugün hiç bitmez" dedi.

'Umarım bugün hiç bitmez'

Filipinler’de düzenlenecek Kainat Güzellik Yarışması için 85 ülkenin güzelleri, Filipinler’e gitti. Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, 29 Ocak’ta yapılacak yarışma öncesi Kainat Güzellik Yarışması adaylarıyla bir araya geldi.

Güzellerle bir arada bulunmaktan dolayı heyecanlandığını belirten Duterte, "Umarım bugün hiç bitmez. İlk kez bir oda dolusu güzel kadınla birlikteyim. Genellikle konuşmalarımı okumam ama bu kez bunu yapacağım" dedi.

Duterte, övgü dolu konuşmasında, “Yönetimdeki tüm endişelerin, dünyadaki tüm sorunların ötesinde, size bakıyoruz ve dünyayı unutuyoruz, sadece siz. Kainat Güzellik Yarışması ya da diğer güzellik yarışmaları, güzellik ve zekayı sergilemekten çok daha fazlası. Ülkenizi temsil etmeniz, fikirlerinizi savunmanız ve kadınların daha fazla güçlenmesini sağlamanız için bir fırsat” ifadelerini kullandı.

Yarışmada Türkiye’yi Miss Turkey 2016 ikincisi Tansu Sıla Çakır temsil edecek. (NTV)