Gazete Vatan Logo
Magazin 'Tuvalette kaldık, kurtar bizi'

'Tuvalette kaldık, kurtar bizi'

Yemek çıkışı bir grubun, tuvalet camında sıkıştığı olayı ima edip Hande Ataizi'ne 'Tuvalette kaldık, Hande kurtar bizi' diye laf atması Hande Ataizi'inin keyfini kaçırdı.

'Tuvalette kaldık, kurtar bizi'

Oyuncu Hande Ataizi; geçtiğimiz günlerde eşi Benjamin Harvey ile Taksim'de görüntülendi. Beş aylık oğulları Aslan Leon'u bakıcıya bırakarak arkadaşları ile bir meyhaneye giden çift, içeride dört saat kaldı.

'NE İŞİNİZ VAR?'

Çıkışta görüntülenmemek için mekanın arka tarafından çıkan ancak yine de görüntülenmekten kurtulamayan ikili, patlayan flaşlar karşısında şaşkına döndü. Ataizi, "Burada ne işiniz var? Burada, bu saatte ne konuşacağız?" diyerek tepki gösterdi. Bu arada Ataizi ve eşi; gazetecilerin yanından uzaklaşarak yollarına devam ederken, yol kenarında sohbet eden gençlerin sözlü tacizine uğradı. Gençler önce 'Hande, Hande' diye tempo tuttu. Bu sloganlar, başta ünlü oyuncunun çok hoşuna gitti. Ancak gençler sonra Ataizi'nin 16 yıl önce Bodrum 'da gazetecilerden kaçarken tuvalet camına sıkıştığı olaya gönderme yaparak "Hande tuvalette mahsur kaldık. Bizi WC camından kurtar" deyince, tecrübeli oyuncunun keyfi kaçtı. (Gökhan Gökduman-Günaydın)