Gazete Vatan Logo

'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı

TRT 1'in heyecanla beklenen yeni dizisi 'Teşkilat', dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden tam puan alarak yayın hayatına başladı.

'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı

Dün gece ilk bölümü yayınlanan 'Teşkilat' dizisi, total'de 10.10 izlenme oranı, AB'de 12.27 izlenme oranı, ABC1'de ise 11.84 izlenme oranıyla rekor kırdı ve sosyal medyada dünya trendlerinde beşinci olurken, ülkemiz sosyal medya gündeminde birinci oldu.

SERDAR'A DEVLET AİLE OLDU

'Teşkilat', Almanya’da neo nazilerin ailesini katlettiği küçük Serdar'ın Mete Bey'le tanışmasıyla başladı. Mete Bey, küçük Serdar'a artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin himayesinde olduğunu söyledi ve ailesini öldürenleri bulacağına dair söz verdi.'Teşkilat' Mete Bey'in usta bir istihbaratçı olarak yetiştirdiği Serdar'ın sahadaki en önemli rolü üstlendiği Suriye'deki operasyonu ile devam etti.

Gerçekleştirdiği katliamın ardından Suriye'de gizlenen bir terörist, istihbarat teşkilatının incelikle planladığı bir operasyonla Türkiye'ye getirildi. Operasyonda yerli yapım SİHA'lar büyük bir rol üstlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin operasyonel kabiliyetinin artmasından rahatsız, uluslararası arenada son derece etkili 'Şirket' adı verilen karanlık yapı, Serdar'ın imza attığı bu başarılı operasyonun ardından düğmeye bastı. 'Şirket', Türkiye'nin de içinde olduğu bölgenin sorumluluğunu son derece acımasız bir terörist olan Zayed Fadi'ye verdi.

Haberin Devamı

Tüm ekibin içinde olduğu uçağın düştüğünü duyuran haber, aileleri adeta perişan etti. Bu kazanın ardından ekip üyeleri şehit olarak kayıtlara geçti.
Serdar ise tüm çabasına rağmen engel olamadığı saldırının faillerini bulmak için kendi araştırmasını yürütmeye koyuldu. Bu uğurda sevgilisi Ceren'le yaptığı İtalya tatilini iptal etti ve ilişkisinin bozulmasını dahi göze aldı.
Çalınan bilgilerin el değiştireceğine dair aldığı istihbaratın peşine düşen Serdar, failleri yakalamayı umarken Ceren'i görünce hayatının şokunu yaşadı. Evlilik planları yaptığı, hayatının kadını olduğunu düşündüğü sevgilisi Ceren, 'Şirket'in bir elemanıydı.
Heyecan yüklü hikayesi, zengin prodüksiyonu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam puan alan 'Teşkilat', TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanmaya devam edecek.

Haberin Devamı