Gazete Vatan Logo
Magazin 'Tanıştığım erkeklerden T.C. no istiyorum'

'Tanıştığım erkeklerden T.C. no istiyorum'

Şarkıcı Seda Sayan, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Sayan, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

'Tanıştığım erkeklerden T.C. no istiyorum'

* Uzun zamandır tanıştığım erkeklerden T.C. no istiyorum. 'Ayıp olur' diyorlar, onlar yalan söylüyor ayıp olmuyor ben yapınca mı olacak?

* Zamanında evlilik sözleşmesi yaptım. Evlilik sözleşmesi yapmak karşındakini 'seni sen olduğun için sevdim' fikrine inandırır.

* Şan şöhret yanında birçok şüpheyi de beraberinde getiriyor. Bütün evliliklerimde sözleşme vardı. Çocuğumun babası hariç.

* Benim bakmakla mükellef olduğum kocaman bir ailem var. Bir orduya bakıyorum, Allah hepsine sağlık versin. Ben normal de bakmıyorum. Neredeyse hepsi benim standartımda yaşıyor.

* Evlilik defterini kapattım. Hayatımda kimse yok. Biri olup olmadığını sahne kıyafetlerimden anlarsınız. Biraz daha usturuplu giyinirsem anlayın ki biri var.

* Eda ile kocasının barıştığını sanmıyorum. Yeğenlerim bana danışırlar ama ben karışmam. Ayça bana 'ayrılacağım' dediğinde boşanmaması için elimden geleni yaptım. Eda'nınki farklı bir durum. O aldatılmayı yaşadı. Arada çocuk var. Barışmaları iyi olacaksa barışırlar. Buna ben karışamam.

Haberin Devamı

* Bana 'paraya doymadın yeter artık' diyorlar. Çalışmanın parayla alakası yok. Çalışmak sağlığı getirir. Aşkta yaş farklı bir yere kadar önemli. Bir erkek 30 yaşından sonra istediği kadınla birlikte olabilir.

* Mutlaka ki bir erkeğe param geçmiştir. Helali hoş olsun. Onların da bana geçmiştir. Benim hesabım kitabım belli bir yaşa kadar annemdeydi. Şimdi oğluma devrettim.

* Sinan Engin bizim paşamız. Oğlumun babası. Biz ona sormadan bir şey yapmayız. Oğulcan'ı da öyle yetiştirdim. Allah onu çocuklarının başından eksik etmesin.

* Hiç kimenin ekmeğiyle oynamadım. Bir şey duyduğunuzda 'Seda bunu yapmaz' diyebilmelisiniz. Beni o kadar tanıyorsunuz!

* En son evimi taşırken çok sinirlendim. İki gün üst üste reklam çekimim var. Konserlerim var, 'O Ses Türkiye' başlıyor. 'Yemekteyiz' başlıyor. Bir de ev taşımaya çalışıyorum.. Çok gerildim!

* Ağlamayı sevmem, yanımda ağlamasından da hoşlanmam ama ağlarım. Haksızlığa dayanamam.

* Unutamadığım, kalbime gömdüğüm kimse yok. Benim bitirdiğim kimse de aklım kalmaz.

Haberin Devamı

* Erkeğin fiziği önemli değil, ben onu düzeltirim. Ağız sağlığına ve dişe çok önem veririm. Mümkünse sigara da içmesin. Kül tablası gibi!