Gazete Vatan Logo
Magazin 'Suadiye'de makineye bağlı olarak bulduk'

'Suadiye'de makineye bağlı olarak bulduk'

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'ın mal varlığı, ilk eşi Esra Birgen ile üçüncü eşi Manolya Onur'u birbirine düşürdü.

'Suadiye'de makineye bağlı olarak bulduk'

Eski Türkiye güzeli Manolya Onur, önceki gün Bebek sahilinde Sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takıldı.

"SUADİYE'DE MAKİNEYE BAĞLI OLARAK BULDUK"

Bereket Şah’ın eski eşi Esra Birgen’i topa tutan Onur, "O kendini prenses zanneden kadından çatır çatır her şeyi alacağım. Benim kızımdan babasını gizlediler. Kızım 7 yıl boyunca babasını aradı. En sonunda geçtiğimiz ay Suadiye'de bir apartman dairesinde makineye bağlı olarak bulduk. 40 yıl önce eski eşimden boşanan Esra Birgen’den kızımın hakkını alacağım. Esra Birgen kocamı ve kızımın babasını bir apartman dairesinde bakıcılara bırakmış, ama kendisi yok. Kendisi dünyayı geziyor" dedi.

Şok suçlamalarda bulunan Manolya Onur, "Kızımın babası yaşadığı halde babasını gizlediler kızımdan. 7 yıl boyunca kızım neler çekti ve pikolojisi bozuldu. Çünkü bu kadın menfaat peşinde ve bu kadın kızıma bırakılan bütün mirası vakıf olarak kendi çocuklarının üstüne yapmış. Eşimden imza alırız diye korkuyor. O yüzden bizden gizliyorlar. Sarayın bir tanesini otel yaptı, bir tanesini halka açtı diye çok büyük hava yaptı. O kadın 80 yaşına gelmiş ve hala kendini prenses zannediyor. Beni ikinci sınıfa düşürdü çünkü o her şeyi yapan kadın oldu. Eşimin parasıyla, kızımın parasıyla beni ezmeye çalışıyor ve lüks hayat yaşıyor. Bütün sarayları talan etti. Bütün eşimin malını talan etti. Biz mutluyuz ama o kadın mutsuz bir kadın olarak ölecek. Sürekli ben 'Türk prensesiyim' diye kendini yurt dışında gazetelere yazdırıyor. Yahu be kadın sen paranın içinde yüzüyorsun zaten kızımın rızkını çalıyorsun. Çatır çatır alacağım hepsini. Gerekirse devlete bağışlayacağım. Gerekirse eğitim kurumlarına bağışlayacağım ama onda hepsini alacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı