Gazete Vatan Logo

‘Spor yapıyor, hazır market ürünü yemiyor’

Başbakan’ın doktoru Prof. Dr. Göçer, “Son derece sağlıklı bir bünyesi var. Düzenli sıvı tüketiyor. Market ürünlerini tercih etmeyiz” dedi.

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sağlığını nasıl koruduğunu anlattı. AK Parti Tokat adayı Celil Göçer, şu bilgileri verdi:

Hep yakındalar!

“Biz geldiğimizde Başbakanlık doktorluğu vardı. Biz biraz daha kurumsallaşalım diye Başbakanlık Sağlık Koordinatörlüğü Yönetmeliği’ni hazırlayarak bir ekip kurduk. Başbakanımız 24 saat bu ekibin kontrolünde. Kameraların çok önünde olmadan ve görünmeyen bu ekip sürekli Başbakanımıza ulaşabileceği en yakın mesafede olur. Hayatı boyunca sigara içememiş. Gençliğinden itibaren spor yapmış. Son derece sağlıklı bir bünyesi var. Kronik bir rahatsızlığı bulunmuyor. Bize düşen bu sağlıklı halinin devam etmesi için önerilerde bulunmak. Bu önerilerimizin başında sabah sporlarını düzenli yapması geliyor. Düzenli sıvı tüketir. Mümkün olduğunca hazır market ürünlerini çok tercih etmeyiz. Yiyecek ve içeceklerini kendimiz hazırlarız. Yurt dışı seyahatlerinde her türlü mutfak malzemesini yanlarında götürürüz.”

Haberin Devamı