Gazete Vatan Logo
Magazin 'Söz verdim bıraktım'

'Söz verdim bıraktım'

Bir yemek programına eski eşiyle birlikte katılan Tamer Karadağlı ne için söz verdi?

atv'de Berna Laçin'in sunduğu 'Mutluluğa Açılan Sofralar' programına Tamer Karadağlı ve eski eşi Arzu Balkan konuk oldular.

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Ah Kalbim' dizisinde birlikte oynadığı Emre Kınay ile sigarayı bırakmaya çalıştıklarını anlatan Karadağlı, "Şimdi Emre'ye de bıraktırmaya çalışıyorum. Aslında Emre ile biz karar vermiştik ama Emre 2 gün dayandı" diye konuştu.

Bu kararı hem kızına verdiği söz için hem de kendisi için aldığını belirten Tamer Karadağlı'nın sözlerini Arzu Balkan da onaylayarak "Kızına söz verdi. Zeyno ilk doğduğu gün Tamer söz vermişti. Gerçekten 7 dayanmıştı ay hiç içmemişti ama 7 ay sonra yine başladı. Şimdi dedi ki 'Ben kızımın doğumgününde sigarayı bırakacağım' dedi" diye konuştu.

Arzu Balkan, babasının defalarca Zeyno'ya sigarayı onun doğumgününde bırakacağını söylediğini ve Zeyno'nun da bunu kanıksayarak doğumgünün özelliğinin babasının sigarayı bırakması olarak gördüğünü belirterek "Doğumgününde gerçekten 'Kızım sigarayı bıraktım bugün' dedi ve o gün Zeyno bütün gün 'Doğumgünün kutlu olsun' diyenlere, 'Biliyor musun babam bugün sigarayı bıraktı' diye cevap verdi ve çok sevindi" ifadesini kullandı.

Tamer Karadağlı da bunun kızına karşı enteresan bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak "Kızına karşı yalancı da çıkmaman gerekiyor, kendine karşı motivasyon oa geliştirmen gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Kızları Zeyno'nun kendisini taklit ettiğini ve 'Bir sigara olsa da içsek' şeklinde sözler söylemeye başladığında durumu daha iyi kavradığını ifade eden Tamer Karadağlı, "Çünkü gördüğünü taklit etmeye başlıyor o yaşta. Onun önünü biraz keselim istedik bıraktım. Hayırlısı, içmeye de niyetim yok" dedi.

Televizyon Gazetesi

Haberin Devamı