Gazete Vatan Logo
Magazin 'Sonuçlar gerçekten şoke edici'

'Sonuçlar gerçekten şoke edici'

2018 yılında vizyona girmesi beklenen 'The Irishman'in yapımcısı Gaston Pavlovich, 73 yaşındaki Robert De Niro'nun filmde 40 yaş genç gösterileceğini açıkladı.

'Sonuçlar gerçekten şoke edici'

Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel'in, "40 Yaş gençleşiyor" başlıklı yazısı şöyle:

"Last Vegas, The Big Wedding, Stajyer gibi orta karar duygusal komedilerdeki sevimli tonton amca Robert De Niro'yu mu, yoksa 'Taxi Driver', 'Raging Bull', 'Once Upon a Time in America' gibi başyapıtlarda vurduğunu indiren deli fişek De Niro'yu mu tercih edersiniz?

Elbette oyuncular için de her yaşın bir güzelliği var. 73 yaşındaki De Niro'nun bizim efsaneler gibi unutulmaması, oyunculuğa devam etmesi güzel. Lakin ben yine de De Niro'yu 'Taxi Driver'daki Travis olarak görmek isterim.

Peki, ya De Niro 40 yaş gençleşiyor desem...

Evet, bu güzel olay sinemada gerçekleşecek; Martin Scorsese'nin 2018'de vizyona girmesi beklenen filmi 'The Irishman'de De Niro'nun 40 yaş genç gösterileceği, filmin yapımcısı Gaston Pavlovich tarafından doğrulandı. Bu iş makyajla, protezle ve sadece bir-iki küçük sahnede olmayacak.

'Benjamin Button'daki tekniğin çok daha gelişmişi denenecek!

Pavlovich, Scorsese'nin CGI teknolojisi üzerinde çalıştığını açıkladı: 'Gerçekten olağanüstü bir teknoloji. Oyuncular herhangi bir protez ya da makyaj kullanmaksızın rollerini canlandırıyor ve gerisini teknoloji hallediyor. Onları farklı zamanlardaymış gibi kullanabiliyoruz.

Haberin Devamı

Bununla ilgili birkaç test yaptık, sonuçlar gerçekten şoke ediciydi.

Bütün bunların üstüne De Niro'yu 'Godfather 2'deki gibi genç izleyebileceğinizi hayal edin, hem de 2018'de!'

Emeklilik arifesindeki efsaneleri genç rollerde izlemek sinemada çok şeyi değiştirir.

Düşünsenize Şener Şen, Kadir İnanır, Cüneyt Arkın; 40 yaş gençleşiyor. Hiç değilse bizim yeni nesil güya yıldız(!), vasat oyunculara rakip çıkar."