Gazete Vatan Logo
Magazin 'Sex Bomb' gerginliği

'Sex Bomb' gerginliği

Bursa Festivali'nde sahne alan Fatih Erkoç, Tom Jones'un `Sex Bomb' şarkısını sadece erkeklerle seslendirmek isteyince tepkiyle karşılandı YENİ

ULUSLARARASI Bursa Festivali kapsamında, operacı Hakan Aysev ve şarkıcı Demet Tuncer'le birlikte sahneye çıkan Fatih Erkoç, Tom Jones'un `Sex Bomb' adlı şarkısını sadece erkeklerle seslendirmek istediğini söyleyince, "Bu durum ancak Atatürk'ün Cumhuriyet'i kurmasından önce olabilirdi" diyen Demet Tuncer'in tepkisiyle karşılaştı. Üçlü parçayı birlikte seslendirdikten sonra izleyiciler arasında bulunan avukat Yılmaz Kuru, şarkıcıları protesto edince açıkhava tiyatrosundan çıkartıldı. Kuru, "Hiç kimse Atatürk'ü bahane ederek böylesine bir parça okuyamaz" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda dün gece Fatih Erkoç, Demet Tuncer ve Hakan Aysev birlikte konser verdi.

Orhan Şallıel yönetimindeki İstanbul Symphony Project'in müzikleriyle `Bak Bir Varmış Bir Yokmuş' şarkısını söyleyerek sahneye çıkan Fatih Erkoç, Hakan Aysev ve Demet Tuncer, ünlü opera parçaları, Arjantin tangoları, napolitenler, müzikal şarkılar ve Türkçe tangolarının yanı sıra Türk Sanat Müziği eserleri ile türküleride seslendirdi.

Yaklaşık 2.5 saat süren konserde, Fatih Erkoç, Demet Tuncer'e seslenerek "Şimdi seslendireceğim `Sex Bomb' adlı parçayı sadece erkekler seslendirebilir. Ben de bu parçayı Hakan Aysev ile okuyacağım" dedi. Erkoç'un bu isteğine Demet Tuncer, "Bu durum ancak Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti kurmadan önce olabilirdi" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine parçayı üçlü birlikte seslendirdi. Parçanın bitiminden sonra konseri izleyen avukat Yılmaz Kuru, sanatçıları protesto edince polisler tarafından açık hava tiyatrosundan çıkartıldı. Bursa Barosu'nda 32 yıllık avukat olduğunu söyleyen Yılmaz Kuru, "Kendimi bildim bileli Atatürkçüyüm. Kimse ama hiç kimse Atatürk'ü bahane ederek böylesine bir parça okuyamaz" dedi.

Haberin Devamı