Gazete Vatan Logo

'Sevişme sahnesi için pişmanım'

Tüm dünya bu sahneyi konuşuyor!

'Sevişme sahnesi için pişmanım'

Game of Thrones'un uyarlandığı 'A Song of Ice and Fire'ın yazarı George R.R. Martin, tepkilerin ardından kendi blogundan açıklama yaptı.

Martin, o sahneyi görünce kendisinin de şaşırdığını belirterek; "Eğer bu sahne insanları yanlış sebeplerden rahatsız ettiyse pişmanım." diye konuştu. 4. sezonun 3. bölümünde, iki kardeş olan ve ensest ilişki yaşayan Cersei Lannister ve Jaime Lannister, öldürülen oğullarının önünde sevişmişti. Hatta bu sahne kimilerince 'tecavüz' olarak da yorumlandı.



'O SAHNE İÇİN ÇOK PİŞMANIM'

Bu sahnenin hemen ardından sosyal medyadan diziye nefret mesajları yağmaya başladı. Dizinin o sahnesi Türkiye'de gösterilmedi. Game of Thrones'un uyarlandığı 'A Song of Ice and Fire'ın yazarı George R.R. Martin, tepkilerin ardından kendi blogundan açıklama yaptı. Martin, o sahneyi görünce kendisinin de şaşırdığını belirterek; "Eğer bu sahne insanları yanlış sebeplerden rahatsız ettiyse pişmanım." diye konuştu. Kitapta hikayenin öncesinin farklı olduğuna değinilirken, Martin bu sahneleri yapımcılarla tartışmadığını ifade etti.

Haberin Devamı