Gazete Vatan Logo
Magazin 'Sertab Erener kendisi için PR malzemesi yaptı'

'Sertab Erener kendisi için PR malzemesi yaptı'

Şarkıcı Sertab Erener'in Çatalca Erguvan Festivali'nde Belediye Başkanı Cem Kara'yı sahneden indirmesi gündemi meşgul etmişti. Başkan Kara, bu olayla ilgili konuştu.

'Sertab Erener kendisi için PR malzemesi yaptı'

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, şarkıcı Sertab Erener’in protokol için ayrılan bölüm nedeniyle çıkan tartışma sonrası kendisini sahneden kovmasıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Numberone Türk FM’de Kadir Çetin’in sorularını yanıtlayan Kara, asıl suçlunun Erener olduğunu ve saygısızlık yaptığını açıkladı.

Cem Kara, Sertab Erener'in güvenlik sebebiyle alınan önlemleri sabote ettiğini, yaşlılar ve görevliler için ayrılan bölüme müdahale ederek kriz çıkardığını bunu kendisi için PR malzemesi yaptığını söyledi. Başkan Kara, sözlerine şöyle devam etti:

"Çatalca'da 50 kadar sanatçı konser verdi, kimse ilçemizden memnuniyetsiz ayrılmadı. Her zaman titiz planlama ve sanatçı ve halk memnuniyeti, güvenliği esas tutuldu. İlk akşam Yalın'la başladık 2. akşam Sertab Hanım geldi. Biz prtokol meraklısı insanlar değiliz. Oraya gelen herkes bizim misafirimizdir. Ancak biz güvenliği sağlamakla mükellefiz. Hasta, yaşlı engellilere önde yer ayırmak zorundayım. Sertab Hanım bu insanları protokol diye adlandırdı."

Haberin Devamı