Gazete Vatan Logo

'Sen kimsin, çapın ne?'

Yine Pamukoğlu'nu hedef aldı...

'Sen kimsin, çapın ne?'

Erdoğan, isim vermeden eleştirdiği Pamukoğlu'na "Utanmadan, sıkılmadan Başbakanı televizyona davet ediyor. Sen kimsin de televizyona çıkaracaksın? Çapın ne? General olsan ne yazar?" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde yine HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu vardı. Erdoğan, isim vermeden eleştirdiği Pamukoğlu'na "Utanmadan, sıkılmadan Başbakanı televizyona davet ediyor. Sen kimsin de televizyona çıkaracaksın? Çapın ne? General olsan ne yazar?" dedi.

İstanbul- Türk Kızılayı'nın 144. kuruluş yıl dönümü ile bağışçılara altın madalya takdim töreni iftar yemeğinde konuşan Başbakan Erdoğan, konuşmasında Myanmar'da yaşanan olayların ardından toplanan yardımların bölgeye ulaştırıldığını belirtti. Yardım konusundaki duyarlılıklarının din ve ırk ayrımıyla ilgisi olmadığına dikkat çeken Erdoğan, bölgedeki tablonun Somali'den daha kötü olduğu yönündeki bilgilerin kendisine ulaştığını anlattı.

Sen kimsin, çapın ne

Hedefinde yine Pamukoğlu vardı

Erdoğan, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nu isim vermeden eleştirerek, "Bakıyorsunuz bir tanesi çıkıyor: 'Hakkari elden gitti' diyor. Bu nasıl bir zihniyettir. Üstelik ordunun içinden gelen bir kişi olarak bunu söylüyor. Utanmadan, sıkılmadan Başbakanı televizyona davet ediyor. Sen kimsin de televizyona çıkaracaksın? Çapın ne? General olsan ne yazar?" dedi.

Haberin Devamı