Gazete Vatan Logo

'Sen kimsin?'

Başbakan Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu.Erdoğan'ın gündeminde 30 Mart yerel seçim sonuçları vardı.

İşte konuşmasından satır başları:

Birileri laf üretir biz ise icraat üretiriz.Selçuk Üniversitesi'nin merkezi laboratuvarı tamamlandı.

Demokrasi tarihinin en meşakatli seçimini 30 Mart'ta geride bıraktık. Sandıkta bekledikleri sonuçlarını alamayacaklarını anlayan çevreler, şahsıma, aileme, arkadaşlarıma çok ağır saldırılarda bulundular.

Centilmence bir yarış yerine, ahlaksızlıkca, kirli işbirlikleriyle üzerimize geldiler.

Bir kısım yargı içindeki çete mensuplarını kullanarak, emniyet içindeki örgüt mensuplarını kullanarak Türkiye Cumhuriyeti devletini devirmek, yerine kendi istedikleri devleti kurmak istediler. Birileri bu hükümetten memnun değildi. Faiz yoluyla elde ettikleri milyarca doları kaybedenler istikrarlı ekonomiden rahatsız oldular.

İçeride ve dışarıda haklıyı savunan bizim dış politikamızdan, bu milletin kardeşliğinden rahatsız oldular.

Mısır'daki oynanan oyunu Türkiye'de de oynamak istediler.Millete kaybettirip kendi örgütlerine kazandırmak istediler. Şuanda CHP ve MHP içinde yapılan kirli ittifak artık yüksek sesle konuşuluyor. Hem böyle bir ittifak yaptılar hem de seçimi kaybettiler. Koyun bunları üst üste ne yapıyor yüzde 43. Yine bizim altımızda kalıyorlar. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta çıkmaz.

17 yıldır MHP'nin başında öbürü de 5 yıldır başında hep arkadan nal topluyorlar.Siyasetin bir amacı olmalı. Bu amaç milletin hizmetkarı olmaktır. Bunlar gücünü koltuktan alır, biz koltuğa güç katarız. Farkımız bu.

Şu anda bu partilerin içinde kavgalar başladı. Gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Yenildiklerini bir türlü kabul edemiyorlar.

Pensilvenya'da ne işin var çık Türkiye'ye gel. Oradan tezgah kurma. Tezgahların üstünde bir tezgah vardır. O tezgah bir gün seni de vuracaktır. Bunun hesabı da sorulacaktır.Ne diyor Mevlana hazretleri 'Gel ne olursa olsun gel' diyor. Ülkesine sırtını dönenin ilimle, maneviyatla işi olmaz.

Bunların okullarına çocuklarınızı katiyyen göndermeyin. O gizli dinlemelerin, gözetlemelerin, şantajların hesabını verecekler. Darbe girişiminin, MİT'in tırlarını durdurmanın hesabını verecekler. Dışişleri Bakanlığı'ndaki çok gilzi toplantıyı dinlemeninn hesabını verecekler.

Biz Allah'tan başka kimseden korkmayız. Bunu bilin. Gücümüzü halktan ve Hak'tan alıyoruz.

Sen kimsin ya? Neymiş Pensilvenya'daki zat dediyse doğruymuş. O saf kardeşlerime sesleniyorum bu oyunlara gelmeyin. Biz kuluz. Hatalar yaparız.

İstiyoruz ki Cumhurbaşkanı adayımız ilk turda seçilsin.

Haberin Devamı