Gazete Vatan Logo

'Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!'

Ali Eyüboğlu, Sen Anlat Karadeniz setine konuk oldu.

'Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!'

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, atv'nin merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin Trabzon'daki setine konuk oldu. Eyüboğlu, ilk çekimlerin ardından üç oyuncunun değiştiğini ve bunun 750 bin TL'ye mal olduğununu aktardı.

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET

Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!

Cuma ve cumartesi gününü yakında ATV’de başlayacak ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin setinde geçirdim.

İki gün içinde dizinin yapımcısı ve kreatif direktörü Osman Sınav’la bolca sohbet ettim.

İlk kez Karadeniz’de dizi çeken Sınav’a, çekimler başladıktan sonra oyuncu kadrosunda yaptığı değişikliğin sebebini ve bunun kendisine maliyetini sordum.

Dizinin ilk bölümü için yaptıkları çekimleri izlediği gecenin sabahında ekibi toplayıp, aldığı radikal kararı açıklayan Sınav, bu değişikliği yapma gerekçelerini şöyle açıkladı:

Üç oyuncu değişti

“Çektiklerimizi beğenmedik. Performanslar hayal ettiğimiz gibi olmadı. İyi bir iş ortaya çıkaralım diye çektiklerimizi çöpe attık. Başlangıçlar önemlidir. Hikayenin ruhunun doğru çıkması lazım. Bu dizi bir duruş hikayesi çünkü. Karadeniz ruhunu iyi yansıtmak lazım.

Haberin Devamı

15 günlük çekimlerle ortaya çıkan 55 dakikalık bölümde bazı performanslardan da memnun kalmayınca bunu ‘Yeniden çekelim’ dedik.

700-750 bin TL boşa gitti, ama bazen olur bu... İyi ki de öyle yaptık. Yollarımızı ayırdığımız arkadaşların yerine Mehmet Ali Nuroğlu, Gözde Kansu ve Nurşin Demir’i de ekibimize kattık. Yeni bir kadroyla istediğimiz ruhu yakaladık. ‘Sen Anlat Karadeniz’in ilk tanıtımlardan beklediğimizin de üzerinde bir dönüş aldık. Nefes nefese giden bir birinci bölüm bağladık.”