Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Seksi’ ünlüler neyi ‘seksi’ buluyor?

‘Seksi’ ünlüler neyi ‘seksi’ buluyor?

Instyle dergisi Kasım ayı sayısında ilginç bir konuyu araştırdı...

’Kim seksi?’ denilince akla gelen isimlere ’Neyi seksi buluyorsunuz?’ diye sordu ve ilginç yanıtlar aldı




TAMER KARADAĞLI

Kadınların gözdesi Tamer Karadağlı için, ’Seksilik dipsiz bir kuyu...’ Sanatçı, ”Bazen hiç tahmin edemeyeceğiniz bir şey çok seksi gelebilir. Bu bir bakış, bir tavır, bir koku veya bir elbise olabilir. Ama değişmeyen bir kural varsa o da en seksi şeyin, başarı olduğu gerçeğidir“ diyor.


NEJAT İŞLER

Bıçak Sırtı’nın marangoz Ali’si Nejat İşler... Çocuğundan ayrı kalan bir babanın, oğluna daha yakın olabilmek için şoförü olmayı göze alması bütün kadınları Nejat İşler’e yeniden aşık etmeyi başardı.


AHU YAĞTU

Seksi manken Ahu Yağtu’nun seksilik denilince aklına gelen ilk sözcük, ’özgürlük’... “Bir mekan, bir araba ya da bir şarkı çok seksi gelebilir bana. Great Expectations adlı film, seyircideki erotizm duygusunu doruğa taşır” diyor Ahu Yağtu...


BEYAZ

Beyaz, hem güzel konuşuyor hem de güldürüyor. Üstelik sempatik... Kadınların aradığı bütün özellikler onda var. Ulaşılmaz ve bekar... Bu yüzden de hep seksi kalacak.


EBRU AKEL

Ebru için seksilik, “ayakkabı, çikolata ve çilek...’ Akel, “Ayakkabıların, kadın vücudunun duruşunda çok büyük etkisi olduğu önemli bir gerçek. Bence maharet, vücut dilini iyi kullanabilmek ve o ayakkabıyı taşıyabilmekte” diye anlatıyor seksiliği...


İPEK TUZCUOĞLU

“Dönem kadınları ilk aklıma gelen. Özellikle 50’li ve 60’lı yıllardaki kadınların duruşları, kıyafetleri ve bakışları seksi bir parfüm etkisi yaratıyor. Bu kadınsı duruşları ve tabii o asil ve aynı zamanda küstah bakışları.”

İpod’un En Seksi Kızları Gülşen-Demet Akalın-Deniz Seki

Aralarında kavga etseler de onları birbirinden ayrı düşünmek mümkün değil. Sahnelerin en seksi üç ismi seçtikleri elbiseler, şarkı sözleri ve açıklamalarıyla her zaman gündemde. Bu yüzden ’ipod’ların en seksi kızları’ başlığı altındalar.

Haberin Devamı