Gazete Vatan Logo
Magazin "Sarkmış kalçayla zor zaten"

"Sarkmış kalçayla zor zaten"

Hatice'den "bikini bizi bozar" diyen İrem'e olay yanıt: "Sarkmış kalçayla zor zaten"

"Sarkmış kalçayla zor zaten"

Şarkıcı Hatice, İrem Derici'nin bir klibe gönderme yaparak "Bikini giyip duvar delmek bizi bozar." paylaşımına "Selülitli ve sarkmış kalçayla o zor zaten." diyerek sosyal medyada gündem oldu.

Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren İrem Derici son paylaştığı videoyla şarkıcı Hatice'yi kızdırdı. Derici, videosunda 2003 yılına damga vuran 'Satisfaction' şarkısının klibindeki bikinili kadına gönderme yaparak sabahlığıyla kamera karşısına geçti.

"BİKİNİ GİYİP DUVAR DELMEK BİZİ BOZAR"

Ünlü şarkıcı İrem Derici, klibinde bikinili kadının matkapla duvarı deldiği 'Satisfaction' şarkısına kendi yorumunu katarak klip çekti. Derici, tavşan kulaklı sabahlığıyla kamera karşısında geçerek havuç rendeledi. Bu anları da "Bikini giyip matkapla duvar delmek bizi bozar. Tavşan kulaklı sabahlıkla havuç rendeleriz. Anlaşıldı, tamam" notuyla takipçileriyle paylaştı.

"SELÜLİTLİ VE SARKMIŞ KALÇAYLA ZOR ZATEN"

Kalçasına estetik yaptırdığı söylentileriyle gündeme gelen ve kalçasının bu hale sporla geldiğini söyleyen Hatice, İrem'in paylaşımına tepkisiz kalamadı. Hatice, "Selülitlü ve sarkmış kalçayla o pozlar zor zaten İrem'cim." dedi.

Haberin Devamı

"KALÇALARIM HEP KAS"

Kalçalarıyla ilgili sosyal medyadan yoğun sorular geldiğini söyleyen Hatice, katıldığı magazin programında "Benim kalçalarım gerçek. Sosyal medyadan sürekli, 'Kalçanız çok güzel, kalçanızı nerede yaptırdınız?' şeklinde sorular geliyor. "Bir yerde yaptırmadım, sporla yapılan bir şey. 'Gel seni de çalıştırayım' diyorum takipçilerime. Bakın bu kalça kasla yapılan bir şey, bunlar hep kas." demişti.