Gazete Vatan Logo
Magazin 'Sapık' davasını anlattı

'Sapık' davasını anlattı

Şarkıcı Aylin Aslım yaşadıklarını ilk kez canlı yayında anlattı...

Şarkıcı Aylin Aslım, çıkacağı Türkiye turnesi öncesinde NTV’de Gülay Afşar’la Gece Gündüz’e konuk oldu.

Son albümü Zümrüdüanka’dan ve kasım ayı boyunca Türkiye genelinde vereceği konserlerden söz eden Aylin Aslım, programda hafta sonu gazetelerde yer alan mağdur olarak yer aldığı dava ile ilgili de soruları yanıtladı.

“3-4 yıldır devam eden bir şey. Ben de hukuk yoluyla çözülmesini bekliyorum" diyen Aslım, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bilişim hukukunda Türkiye hangi noktada, onu bu davayla göreceğiz. Sanırım farklı bir uygulama getirilmesi gerektiği görülüyor. Çünkü mevcut yasalarla bilişim suçlarına çok müdahale edilemiyor gibi. Bazı suçların kanıtlanması ve gerekli şeylerin yapılması; prosedür o kadar uzun sürüyor ki, o sırada kanıtlar yok edilebiliyor. Artık bir sonuca ulaşmasını istiyorum. Bu dava, bir emsal teşkil edecektir diye düşünüyorum”

Sanatçının Twitter ve mail yoluyla kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü C.Ç. hakkında açtığı davanın duruşması İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülmüş, mahkeme, sanık avukatına savunma için süre vererek duruşmayı ertelemişti.

Aslım ilk duruşmada, "Dört yıldır ensemde bir sapıkla yaşıyorum. İnternet ortamından beni takip edip ulaşıyor ve bana hakaret ediyor. Şikayetçiyim" diyerek şikayetçi olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı