Gazete Vatan Logo

‘Sanki yer yarıldı içine girdi!’

3 yaşındaki Muhammet, evlerinin önünde oynarken aniden kayboldu

3 yaşındaki Muhammet, evlerinin önünde oynarken aniden kayboldu. Muhammet’in anne ve babası “Aynı avluya bakan 4 evden birinde oturuyoruz. Muhammet böyle bir yerden nasıl olur da aniden kaybolabilir?” diyerek yardım istedi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde oturan 3 yaşındaki Muhammet Taşdemir, yaklaşık 20 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Anne Nuriye ve baba Emrullah Taşdemir ile yakınlarının gün boyu aramalarından bir sonuç çıkmadı. 20 günden beri çaresiz bir şekilde çocuklarını arayan Taşdemir çifti, küçük Muhammet’i bulabilmek için çalmadık kapı bırakmadı. En sonunda çareyi Müge Anlı’nın atv’de yayınlanan “Tatlı Sert” programına çıkmakta bulan çiftten anne Nuriye Taşdemir “6 çocuğum var. Mayıs ayının 28’inde küçük çocuğumun altını değiştirirken, Muhammet avluya çıktı. Yarım saat geçmeden ben de avluya çıktığımda Muhammet ortalıkta yoktu. Fakat terlikleri avludaydı. Bizim evimiz ve eşimin ağabeyi, kardeşi ile çocuklarının oturduğu toplam 4 ev aynı avluya bakıyor. Bu çocuk nasıl olur da herkesin gözü önünde kaybolur? Kim gelir bu çocuğu buradan alıp götürebilir? Şaşkınlık içindeyiz. Çocuğumuz sanki yer yarıldı içine girdi. Bu işin içinde bir şeyler var. Yetkililerden Muhammet’i bulmalarını istiyoruz” diyerek yardım istedi.

Anne Nuriye Taşdemir, program sırasında eltisi A.’dan şüphelendiğini de söyledi. Tüm bunlar yaşanırken adı geçen elti dün ortadan kayboldu. Jandarma kaybolan A.’yı arıyor.

Haberin Devamı