Gazete Vatan Logo
Magazin "Sanat camiasından dost olmaz!"

"Sanat camiasından dost olmaz!"

Demet Akalın, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de konser verdi. Yıllar önce kariyerine engel olmak isteyen insanların olduğunu söyleyen Akalın, ünlüler dünyası için sert sözler söyledi.

"Sanat camiasından dost olmaz!"

Mesleğinde başladığında önünü kesmek isteyenlerin olduğunu belirten şarkıcı, “O zaman çok güçsüzdüm. Bana bir şey yapmaz dediğim herkes, arkamdan iş çevirdi. Şimdi onlar arkada kaldı, bitti. Sanat camiasından dost olmaz” dedi.

Demet Akalın, Youtube’daki ‘Acı Gerçekler’ programında isim vermeden 23 yıl önce önünü kesen İzmirli bir şarkıcıdan bahsetti. 1997’de yaşadığı o olayı şöyle anlattı:

"Mankenlik yaparken Raks müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?’ diye sordu."

"Ben de ‘Albüm için geldim’ dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu’ dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba’ dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok.”

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programının iddiasına göre; o kişi şarkıcı Pınar Aylin'di. 2014'te evlenip İzmir'e yerleşen Aylin, müziğe ara vermişti.

Haberin Devamı