Gazete Vatan Logo

'Sakık haddini fena halde aşmıştır'

MHP'li vekilden Sırrı Sakık'a sert sözler...

'Sakık haddini fena halde aşmıştır'

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın, "Kazım Karabekir" adlı cadde ve sokakların isimlerini değiştireceğine yönelik açıklamasını eleştirerek, "Sakık, turizmci olmasına karşın tarih allamesi gibi herkesten daha fazla tarih bildiğini iddia ederek haddini fena halde aşmıştır" dedi.



Yeniçeri, Diyarbakır-Bingöl karayolundaki olaylara ilişkin, terör örgütü üyelerinin 11 gündür devlet karayolunu kestiğini ve "TC polisi size sesleniyoruz. Derhal dağılın ve meydanı terk edin. Yoksa müdahale etmek zorunda kalacağız" diye megafondan seslendiklerini iddia ederek bu durumu eleştirdi.



Çözüm sürecine ilişkin Yeniçeri, "Hala Erdoğan ve sadık yandaşları, iflas etmiş olan çözüm sürecinden söz ediyor. Böyle bir süreç varsa çocukların niye dağa kaldırıldığını, teröristlerin çekilmesinin neden gerçekleşmediğini, yol kesmelerin neden bitmediğini, araçların neden yakıldığını, güvenlik kuvvetlerine neden ateş açıldığını birilerinin açıklamak gibi ahlakı bir sorumluluğu vardır" ifadelerine yer verdi.



"SAKIK HADDİNİ FENA HALDE AŞMIŞTIR"

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın, "Kazım Karabekir" adlı cadde ve sokakların isimlerini değiştireceğine yönelik açıklamasını da eleştiren Yeniçeri, "Sakık, turizmci olmasına karşın tarih allamesi gibi herkesten daha fazla tarih bildiğini iddia ederek haddini fena halde aşmıştır" diye konuştu.

Haberin Devamı