Gazete Vatan Logo

‘Sakat olsam halay çekebilir miydim’

İş yerinde düşüp hastanelik olan Zeynep Otur, ‘doğuştan sakat’ raporu verilince isyan etti. Genç kadın, ‘doğuştan sakat’ olmadığını ispat etmek için düğünde halay çekerken çekilen fotoğrafları delil gösterecek.

‘Sakat olsam halay çekebilir miydim’

Denizli’de Zeynep Otur (33), adlı kadın estetisyen olarak çalıştığı iş yerinde ıslak zemine basıp, kayarak belinden yaralandı. Patronu hastaneye göndermedi ve belini çiğneyerek tedavi etmeye çalıştı. Bunun üzerine Otur’un durumu daha da kötüleşti.

Gittiği hastanede ‘doğuştan sakat’ raporu verilen Zeynep Otur, hukuk mücadelesi başlatma kararı aldı. Sakatlığının iş kazası ve patronun ihmalinden kaynaklandığını ileri süren Otur, ablasının düğününde halay çekerken çekilen görüntülerle, ‘doğuştan sakat’ olmadığını kanıtlamaya çalışacak.

Başına gelen düşme olayından önce çok sağlıklı biri olduğunu belirten Otur, “Bana, nasıl doğuştan sakat raporu verdiler anlamıyorum. Belimdeki kırık ve fıtıklar patronum yüzünden oldu. Doktorun raporuna iki kez itiraz ettim ancak kabul edilmedi. Madem doğuştan sakattım, patronum beni neden işe aldı? Avukatım aracığıyla üst mahkemeye itiraz edeceğiz. Daha önce ablam evlenirken düğününde oynadığım halay çektiğim görüntüleri delil olarak sunacağım. Sakat olsam düğünde nasıl oynarım” dedi.

Haberin Devamı