Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Pozitif enerji dolu bir eve sahibiz’

‘Pozitif enerji dolu bir eve sahibiz’

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadığı İstinye’deki villalarının kapısını InStyle Home’a açtı. Rahat ve huzurlu bir ev yaratmışlar

‘Pozitif enerji dolu bir eve sahibiz’

Burası kapısından içeri adım attığınız ilk anda iki erkek çocuğun varlığını hemen hissettiren, Kerem’i bol, sıcak enerji yayan, çocuk sesleriyle çınlayan bir ev. Adları Keremcan (7) ve Kerem Alp (2) olan iki sevimli oğulları ve labrador cinsi köpekleri Kelly ile mutlu bir düzen için bu semti seçmiş olduklarını anlatıyor güzel ev sahibesi Gönlüm. Çok sevdikleri İstinye’de; çocuklarının rahat sosyalleşebilecekleri, bahçeli bir ev tercih etmişler. “Burası ara evimiz. Çünkü asıl taşınmayı düşündüğümüz Kemerburgaz’daki ev henüz tamamlanamadı” diye anlatmayı sürdürüyor Elif Gönlüm.

İlk katta içinde banyoları olan dört oda ve en üstte tamamen Elif Gönlüm’e ait oldukça geniş çatı katı var. Çatı, Gönlüm’ün şiirlerini yazdığı özel alanı... “Burası bu yazı yazma ihtiyacından doğdu. Nefes çalışmalarımla ilgili yazılarımı ve araştırmalarımı da burada yapıyorum” diyor. Nefes terapistliği sayesinde hayatına giren tüm olumlu tecrübeleri kitlelere yaymak istediğini belirtiyor. Çok sık seyahat ettiklerinden, evde çocukları ile kaliteli vakit geçirmenin; dışarıdaki yorgunluğun evde dengelenmesi gerektiğine inanıyorlar. Belki de evlerinden maksimum pozitif enerji yayılmasının sırrı biraz da buradan.

Haberin Devamı