Gazete Vatan Logo

‘PKK liderlerinin sonu yakın’

Teröristlerin silahlarıyla teslim olmalarını isteyen MHP lideri Bahçeli, “Kandil’de fotoğraf verip AKP-MHP faşizminden bahseden lider kadrosunun da sonu yakındır” dedi

‘PKK liderlerinin sonu yakın’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubu toplantısında PKK’nın lider kadrosunun sonunun yakın olduğunu söyledi. “Son bir haftada 80 terörist imha edilmiştir. Kandil’de fotoğraf verip AKP-MHP faşizminden bahseden lider kadrosunun da sonu yakındır” diyen Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kimseye etnik kökenine göre muamele etmediğini anlattı. “Kim cumhurbaşkanı, başbakan, meclis başkanı, general, profesör, vali, bürokrat ve büyükelçi olamayacağını söyleyebilir?” diye soran Bahçeli şöyle devam etti: Bu yörelerden gelen sayın üyelere hayatın her alanında kapı açan bir devlet ve hukuk sistemi, neden birilerini dağa çıkmaya sevk etmiş olsun? Bizden çözüm isteniyorsa, işte bizim çözüm önerimiz şudur: 1- Yurtiçinde ve yurtdışındaki bütün teröristler silahları ile birlikte teslim olmalıdır. 2- Tamamı Türk adaletine hesap vermeli ve verilecek hükme rıza göstermelidir.

‘Akdeniz’e ulaşırsa...’

ABD, madem terörizmi tehdit görmektedir, 11 Eylül’den bugüne madem terör örgütleriyle savaş halindedir, o halde 2 Kasım günü Şemdinli’de vatan evlatlarımızı şehit eden canilerin kullandığı silahların ABD menşeili çıkmasını nasıl izah edecektir? Mehmetler şehit düşerken bir şey olmuyor da Hans, John, Sam ölürken mi kıyamet kopuyor? Bu mudur medeniyetiniz? Buysa eğer, diyeceğim odur ki, yere batsın medeniyet algınız, yere çakılsın demokrasi ve gelişmişlik anlayışınız. ABD’nin terörizmden canı yanıyorsa, sormazlar mı, koltuğa kurulunca hacıyım hocayım diye böbürlenen, ama soyununca koltuğunun altından haç çıkan, haçlı boyası akan FETÖ’cüler ne arıyor Pensilvanya’da? Bu ne yüzsüzlüktür? Terörizm yanı başımızda devletleşir, ihanet koridoru Akdeniz’e ulaşırsa Ankara’nın kuşatması tamamlanmış olacaktır. Hesap budur. Terör örgütlerine bu çerçevede silah verilmekte, yıkımın temeli atılmakta, Türkiye rehin alınmak istenmektedir. Plan budur.

Haberin Devamı

Gaziye saldırana ağır ceza istedi

MHP lideri, Ankara-Eskişehir karayolunda iki engelli gazi ve ailelerinin trafik magandalarının saldırısına uğramasıyla ilgili, “Saldırgan suçluların savunmasız gazilerimize vurmanın ne demek olduğunu burunlarından fitil fitil gelesiye kadar yaşayıp görmelerini tez elden bekliyorum. Bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli, ağır ve acımasız şekilde cezalandırılmalıdır” dedi.

Haberin Devamı

Atatürk’e saldırı vatan hainliği

Bahçeli, Atatürk’ün özel hayatını kurcalayanların olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye Cumhuriyeti’ne dil uzatmak, aziz Atatürk’e bühtanla saldırmak tarihe, ecdada, millete, mukadderata, muhteşem Türk asırlarına husumet ve hazımsızlıktır ki, bunun adı tam anlamıyla vatan hainliğidir” dedi.