Gazete Vatan Logo
Magazin 'Okan gibi riske giremem'

'Okan gibi riske giremem'

"Böyle Bir Şey Var mı" programına konuk olan Beyazıt Öztürk, samimi açıklamalarda bulundu

İşte Beyaz’ın ilginç açıklamaları:

ARTIK GECE DIŞARI ÇIKMAK ZEVK VERMİYOR

“Bir buçuk yıldır dışarıya çıkmıyorum. Her sabah 9’da kalkıp spor yapıyorum. Zamanımın çoğu evde geçiyor. Dışarı çıksam bile bir an önce eve gelmek istiyorum. Gittiğim tek yer var o da Anadolu yakasında bir balıkçı. Onun dışında dışarıda olmayı sevmiyorum. Çünkü nerede ne zaman ne olacağını o kadar iyi biliyorum ki. Eğlence zevk vermiyor. Spor yaparak kilo verdim. Biraz daha zayıflamayı düşünüyorum.”

GÜLSE İLE BATMAK DA GÜZEL

Her yıl Beyaz Şov’un yanında bir şey yapıyorum. Kimi zaman albüm yaptım, kimi zaman film kimi zaman da bir başka program. Bu yıl da albüm yapmak istedim, tam hazırlanırken Gülse Birsel’den teklif geldi. Gülse olduğu için de reddetmedim. Gülse ile olup batmak bile güzel. Senaryo beni heyecanlandırdı. Dizinin Cuma günü yani Beyaz Şov’dan önce olması tesadüf. Ve işin ilginci Cihangir kültürünü bilmiyorum. Bu dizi sayesinde sık sık Gülse’nin ofisine gittim. Onun ofisi Cihangir’de. Hiç ara sokaklarda kafeler olduğunu bilmiyordum. Hoşuma gitti.”

“AĞABEYİMDEN ÇOK ÇEKİNİRİM

Sevgilim yok. Evlenmek çok istiyorum. Umarım hayırlısı olur. Hayatımda birisi olsa bunu söylerim. Biliyorsunuz saklamam. Benim annem öyle ilişkime falan karışmaz. Benim mutlu olduğumu görünce çok sevinir. Ağabeyimden babamdan çekindiğim kadar çekiniyorum. Ağabeyim çok enteresan bir adamdır. Çok okur çok araştırır ve bir disiplini vardır. Babam öldüğünden sonra ben onu babamın yerine koydum. O ne söylerse ben yaparım. Böyle büyüdüm. Mesela motosiklete binmemi hiç istemezdi, uzun süre motor alamadım. Şimdi bir Vespa aldım ama yine de çok dikkatliyim.”

OKAN GİBİ RİSKE GİRMEM

Ben Okan gibi radikal bir karar almam. Riskleri sevmem. Ama risk almamakta bir risktir hayatta. Bunu da unutmamak gerek. Okan’ın mutluluğu benim mutluluğumdur. Okan Kanal D’den ayrılınca bu benim işime yaradı mı? Vallahi ben her şeye at gözlüğü ile bakarım. Kim ne yapmış, ne etmiş ilgilenmem ekibime de ilgilenmemesini söylerim. Çünkü etkilenmek istemem. O yüzden Okan’ın kanaldan ayrılmasına da hiç bu gözle bakmadım.”

ARTIK ŞOV YAPMAK ÇOK ZOR

“Yeni bir Talk-Show’cunun çıkmaması tabii ki iyi bir şey değil. Yeni birisi çıkarsa, başarılı olursa bu bizim işimize, konuk bulmamıza ve paramıza da yansıyacak. Ben çok istiyorum. Rekabet çok iyi ve kızıştırıcı bir şeydir. Artık konuk bulmak çok zor. Bu iş eskiden çok daha kolaydı. Yaptığımız iş giderek zorlaşıyor. Ya da bir konuk alıyorsun, rahat değiller. Bir şey çal diyorsun panikliyor. Rahat olmak gerek aslında olamıyorlar. Tarkan’ın hiçbir yere çıkmamasını da çok iyi anlıyorum. O sahne ışıkları arasında bambaşka görünüyor. Bir yayına çıkarak bu büyüyü bozmak istememesi çok normal. Artık onu anlıyorum dolayısıyla çıkmak istemeyen konuklara da kızmıyorum.”

Haberin Devamı