Gazete Vatan Logo

‘Oğlumu başkası vurdu!' 'Kızıma tecavüz etti!’

Kahramanmaraş’ta İmam Hatip Lisesi’nde okuyan 16 yaşındaki Tuğçe E. ile Fen Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Osman Kalender 45 gün önce imam nikahı ile evlendiler.

‘Oğlumu başkası vurdu!' 'Kızıma tecavüz etti!’

Sürekli tartışıp ayrıldılar. Son kez Afşin ilçesinde bir kafede bir araya geldiler. Ancak 16 yaşındaki Tuğçe E. yanında getirdiği silah ile imam nikahlı eşini vurarak öldürdü. Tuğçe E. tutuklanırken iki tarafın da ailesi VATAN’a konuştu.

Tuğçe E.’nin babası Keramettin E., “Kızımı verdiği ifadeye göre Osman tecavüz etmiş. Biz de şikayetçi olmak yerine evlendirmeye karar verdik. Zaten kızım da istiyordu. Evlendirdikten sonra kızım okulu bıraktı. Kavga etmişler. Osman kızımın namusuna laf etmiş ve saldırmış. Kızım da istemeden silahla vurduğunu söyledi.”

18 yaşındaki Osman Kalender’in babası Ali Kalander: “Lisede okurken tanışmışlar. Daha sonra kaçtılar. Bir tecavüz söz konusu değil. Ailesinin onayıyla imam nikahı kıydık ve düğün yaptık. 45 gün sonra ailesi kızı götürdü. Konuşmak için gittiğimde babası ‘Anlaşamıyorlar. Kızım hasta. Oğluna söyle bir daha aramasın. Benim kızım arar, mesaj atar ama o cevap vermesin. Çünkü kızımın psikolojik sorunları var’ dedi. Oğlumu Tuğçe’nin vurduğunu düşünmüyorum. Oğluma pusu kurdular.”

Haberin Devamı