Gazete Vatan Logo

‘Oğlum bak herkes senin için gelmiş!’

Dün Türkiye, 15 Temmuz’da hain darbe girişimine canları pahasına direnen kahraman şehitlerine koştu. Ankara Emniyeti’nde şehit olan polis memuru Kılınç’ın anneannesinin sözleri yürek yaktı

‘Oğlum bak herkes senin için gelmiş!’

Kalleşlerin başaramadan derdest edildiği 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde şehitlikler dolup taştı. Türkiye genelindeki tüm şehitliklerden ağıt sesleri yükseldi. Darbecilerin önlerine vücutlarını siper edip, ülkemizin o karanlık geceden aydınlığa çıkmasını sağlayan kahramanlarımız, minnet ve gözyaşlarıyla anıldı. Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu anmalarda şehit yakınlarının acısı yürek dağladı.

Acımız da büyük gururumuz da...

FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç, Antalya’daki mezarı başında anıldı. Kılınç’ın anneannesinin, “Oğlum bak kim gelmiş, herkes senin için bugün buraya gelmiş” diye ağlaması törene katılanları hüzünlendirdi... Şehidin annesi Meltem Kılınç ve babası Zeki Kılınç ile kardeşleri Gamze ve Onur Kılınç da gözyaşlarını tutamadı. Tören sonrası şehit ailesini ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu ve protokol, başsağlığı dileyerek mezara kırmızı karanfil bıraktı.