Gazete Vatan Logo
Magazin 'O filmde yüzde 5 benim payım var'

'O filmde yüzde 5 benim payım var'

Usta sanatçı Mustafa Keser, misafir sanatçı olarak yer aldığı 'Düğün Dernek 2' filminin kendisi için ayrı bir deneyim olduğunu sömyledi.

'O filmde yüzde 5 benim payım var'

"YÜZDE 5 BENİM İÇİN İZLENMİŞTİR"

Mustafa Keser, "Sahne şov yeridir tiyatral kabiliyet, esprileriniz olacak. Bunlar zaten bende var. Misafir olarak 'Düğün Dernek 2'de oynadık, eminim ki o filmde yüz 5 ben oynadığım için izlenmiştir. Renk katacağım diye oynattılar. O işler zor, onların parası bizden daha helal. Tiyatro, sinema ağır işler, 5 dakikalık iş için orada saatlerce emek sarfediliyor" dedi.

"ROL İÇİN BIYIĞIMI KESERİM"

Rol icabı bıyıklarını da kesebileceğini ve oyunculukta kuralların olmaması gerektiğini savunan Keser, "Rol icabı kesilir, niye kesilmesin bu tür şeyler? Yüce Allah'ın emriymiş gibi bazı şeyler geçmişte uygulanmış, bunlar bir oyuncunun yapmaması gereken şeyler. Batı sinemasında böyle şey var mı? Adam bukalemun gibi 50 tür rol oynuyor. 'Yok bıyık kesmem, yok eteği yukarı kaldırmam'... O zaman git evinde otur. Eskiden bu tür şeyler vardı. Zamanın şartları içinde kabul görmüş olabilir" dedi.

"YILDA 80 KONSERİM VAR"

Hakettiği yerde olduğunu ve yılda 70-80 konser verdiğini sözlerine ekleyen Keser, "Bu ülkede musiki kariyeri olarak en üst düzeye geldim. Benim diğerleri kadar magazinde görünmemem daha az sanatçı olduğumu göstermez. Çok sanatçı olduğunu zannedenler ve basının şişirdikleri evinde oturuyor, baba senede 70-80 konser veriyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı