Gazete Vatan Logo

‘Ne dayağı, eşinin tıraşını bile yaptırırdı’

Sosyetik boşanma davasında ‘dayak’ iddiasını tanık yalanladı

Çapamarka’nın eski sahibi Salih Germi Çapa’nın (91), kendisinden 46 yaş küçük eşine açtığı boşanma davasında sona gelindi. Tanık Yurdagül Turgut, “Olcay Hanım, kocasıyla ilgilenir, hatta sakal tıraşını bile yaptırırdı” dedi

ÜNLÜ pirinç unu ve hazır gıda markalarından Çapamarka’nın eski sahibi Salih Germi Çapa (91), mudisi olduğu bankanın kendisinden 46 yaş küçük müdür yardımcısı Olcay Gezer ile 29 Eylül 2006’da Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde nikahlandı. Baba Çapa, bu evliliğiyle 4 çocuğunu da karşısına almış oldu. Gezer’in, babalarının “şişkin banka hesabının” peşinde olduğunu savunan çocuklar, üvey annelerine karşı savaş açtı. 20 milyon dolarlık bir miras için “çatışan” taraflar, 2006’dan bu yana birbirlerine birçok dava açtı. Baba Çapa da uğruna çocuklarını karşısına aldığı Gezer’i, 2008’in Nisan ayında kendisini dövdüğü iddiasıyla savcılığa şikayet etti. Şikayetle yetinmeyen baba Çapa, aynı yıl içerisinde İstanbul 1. Aile Mahkemesi’ne başvurarak, genç eşine boşanma davası açtı. Yaklaşık 3 yıldır süren davanın önceki gün görülen duruşmasında, davacı baba Çapa’nın avukatı hazır bulundu.

Dava karar aşamasında

Davalı tarafın temsil edilmediği duruşmada, Gezer’in 15 yıllık arkadaşı Yurdagül Turgut, “tanık” sıfatıyla ifade verdi. Davacı Çapa ile davalı Gezer’in severek evlendiklerini savunan Turgut, “Olcay Hanım, ayağı yere sağlam basan kariyeri olan bir kadındır. Germi Bey’le de çok mutlu bir evlilikleri vardı. Zaman zaman evlerine gittiğimde her zaman da mutlu bir aile tablosu gördüm. Olcay Hanım, Salihi Bey’e zamanında yemeğini yedirir, ilgilenir, hatta kocasının sakal tıraşını bile yapardı. Ben aralarında hiçbir zaman bir olumsuzluk yaşandığına tanık olmadım. Bu nedenle ben dayak iddialarının Salih Bey’in çocukları tarafından Olcay Hanım’a atılan iftiralar olduğunu düşünüyorum. Bu iftiralar Olcay Hanım’ı çok mağdur etti” dedi. Davada karar aşamasına gelindiğini belirten mahkeme, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı son kez erteledi.

Haberin Devamı