Gazete Vatan Logo
Magazin 'Müslüm öldükten sonra herkes...'

'Müslüm öldükten sonra herkes...'

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan çarpıcı açıklamalar...

'Müslüm öldükten sonra herkes...'

Muhterem Nur, 30 yıllık eşi Müslüm Gürses'in birinci ölüm yıldönümü yaklaşırken Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da çarpıcı açıklamalar yaptı. "Acı ve özlemden çıldıracak gibi oluyorum" diyen Muhterem Nur şunları söyledi:



"SALONUN IŞIĞI HEP AÇIK"

"O öldükten sonra evin salonuna sadece 3 kez girebildim. Hep orada otururur beste yapardı. Şimdi kapısını kapalı, ışığı açık tutuyorum. Sanki ölmemiş de, içeride çalışıyormuş hissini yaşamak için. Ama artık bu acıya dayanamayacağım. Her yanı anı dolu o evi sattım. Başka bir yere taşınıyorum."

Müslüm öldükten sonra herkes...



"SANKİ TELEFON ÇALACAK GİBİ..."

"Müslüm komadayken 4 ay boyunca gece yarısı 03.00'e kadar uyumaz, hastaneden gelecek haberleri beklerdim. Hala o saate kadar ayaktayım. Telefon çalacakmış, bir haber gelecekmiş gibi yaşıyorum. Buna yaşamak denirse. Aklımı oynatacağım."

Müslüm öldükten sonra herkes...



"BİR KERE BİLE BENİ ÜZMEDİ İNCİTMEDİ"

"Ben Müslüm'den 16 yaş büyüktüm. Müslüm bir gün bile yaş farkından söz etmedi. Çocuğumuz olsun istiyordu. 3.5 aylık oğlumuzu karnımda kaybettim. Doğsaydı bugün 27 yaşında olacaktı. Bir daha anne olamadım. Müslüm beni yaş farkı ve çocuk meselesi yüzünden bir gün bile üzmedi, incitmedi. Öyle sevdim ki böyle bir koca kimseye nasib olmaz."

Müslüm öldükten sonra herkes...



Müslüm öldükten sonra herkes...










Haberin Devamı