Gazete Vatan Logo

‘Mucize baba’

Kocaeli’de yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda inşaat demiri karın kısmından girip kafatasının ön tarafından çıkan işçi, 23 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi

‘Mucize baba’

Kocaeli’de bir inşaatın 3. katından düşen ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda inşaat demiri karın kısmından girip kafatası ön tarafından çıkan işçi, 23 günlük tedavinin ardından ailesine kavuştu ve kendisine tehlikesiz bir iş istedi.

Veliahmet Mahallesi’nde geçen ay inşaatta geçirdiği iş kazası sonrasında vücuduna saplı demirle hastaneye kaldırılan ve hayatta kalmasından dolayı çevresindekilerin “mucize adam” diye tanımladığı Sinan Yıldız (34), Derince Hastanesi’ndeki 23 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. İzmit ilçesindeki evinde eşi ve 2 çocuğuyla yaşayan Yıldız, hayatını sürdürebilmek için yetkililerden sağlığı açısından daha uygun bir iş imkanı istiyor. İyi bir tedavi süreci yaşadığını anlatan Yıldız, şunları konuştu “Kalıp çaktığım sırada, merdivene çıktım, o esnada merdivenin dönmesiyle aşağıya düştüm. Daha sonra hastaneye kaldırıldım. Yoğun bakım servisinde 15 gün kaldım. Toparladım. Şükürler olsun yaşıyorum, hayattayım. Benimle ilgilenen doktorlarımızdan, hemşirelerimizden Allah razı olsun. Güzel bir tedavi sürecinden sonra evimize geldik.”

Haberin Devamı