Gazete Vatan Logo

'Monduragon'u bırakmayın'

G.Saray'ın eski kalecisi Taffarel'den mesaj var: "Mondragon çok iyi kaleci. Sarı-kırmızılı takıma çok yararlı olacaktır. Bence hiçbir yere gönderilmemeli."

Romanya'da nostalji
G.Saray'ın unutulmaz file bekçilerinden Taffarel, sarı-kırmızılı yönetime Mondragon'la ilgili mesaj gönderdi. Romanya'nın Timisoara şehrinde oynanan Romanya-Brezilya 94 kadrolarının karşılaşmasında görev alan G.Saray'ın eski kalecisi Türkiye'yi ve sarı-kırmızılı takımı çok özlediğini söylerken, şu anda durumu belli olmayan Mondragon'un bırakılmamasını istedi. Taffarel, sezon sonunda İstanbul'dan ayrılırken kendisine teklifler olduğunu ve ayrılabileceğini açıklayan, şu anda da takıma katılmayan Kolombiyalı kaleciye övgüler yağdırdı

'Türkiye'yi özledim'
Zaman zaman Türkçe de konuşan Brezilyalı file bekçisi "Ben G.Saray'ı ve Türkiye'yi hep çok sevdim. Türkiye'yi gerçekten çok özledim. Hagi ve Popescu benim çok iyi arkadaşlarım. Onlarla özlem gidermek çok güzel. G.Saray'ın UEFA Kupası'nı kazanan efsane kadrosunda olmak büyük bir gurur. Şimdi Mondragon'un durumunun belirsiz olduğunu duyuyorum. Bence G.Saray onu bırakmamalı. Mondragon çok iyi bir kaleci. Sarı-kırmızılı takımın ona ihtiyacı var. Takımda kalması sağlanmalı" dedi.

Haberin Devamı