Gazete Vatan Logo
Magazin 'Miami halt etmiş Mersin'in yanında'

'Miami halt etmiş Mersin'in yanında'

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Mezitli Belediyesi’nin konuğu olarak Mersin’e gelen ünlü şarkıcı Nilüfer, unutulmaz bir konsere imza attı.

'Miami halt etmiş Mersin'in yanında'

Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması etkinlikleri kapsamında sevilen şarkıcı Nilüfer'i, Mersinlilerle bir araya getirdi. Soli Pompeipolis Konser Alanı'nda gerçekleştirilen konseri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile eşi Sembol Tarhan, meclis üyeleri ve yüzlerce seyirci izledi.

Konsere katılan yüzlerce kişi ellerinde getirdikleri Türk bayraklarını sallayarak adeta konser alanı bayram yerine çevirdiler. Ayrıca cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdiler.

Yaklaşık iki saat süren konser sonunda konuşan Nilüfer, Mersin'in çok güzel bir il olduğunu ifade ederek, "Bugün kaldığım otelin penceresinden deniz kenarına baktım, dedim ki Miami halt etmiş Mersin'in yanında. Gerçekten öyle. Bir kere gittim oraya hiç de sevmedim. Bizim ülkemiz kadar güzel bir yer yok. Mersin'i hep çok severim. Güzel ve temiz bir şehirdir. Özellikle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda burada bulunmaktan, bu coşkuyu Mersinlilerle yaşamak bizim için çok büyük keyif. Ulu Önderimize, yol arkadaşlarına ve bütün silah arkadaşlarına minnettarız. Hepsine büyük şükran borçluyuz. Türkiye Cumhuriyeti onlara büyük şükran borçlu" dedi.

Haberin Devamı

Konserin sonunda Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Nilüfer'e çiçek verdi.