Gazete Vatan Logo
Magazin "Mezar soydum, erkeklere jigololuk yaptım"

"Mezar soydum, erkeklere jigololuk yaptım"

Ünlü aktör Gerard Depardieu, otobiyografisinde geçmişine dair bilinmeyen yönlerini anlattı. Para kazanmak için jigololuk yaptığını söyleyen Depardieu, alkolizmine de değindi.

65 yaşındaki Fransız aktör Gerard Depardieu otobiyografisini yayınladı ve yazdıklarıyla herkesi şok etti. Çok genç yaştan itibaren eşcinselleri tatmin ettiğini yazan Depardieu, kolay yoldan para kazanmanın yolunu fuhuş ile bulduğunu anlatıyor.

Kendisine seks için yaklaşan erkekleri görünce onlardan para istediğini söyleyen Depardieu, yeni gömülmüş cesetleri de mücevher ve ayakkabı için soyduğunu belirtiyor.

Fransa'nın vergi politikasındam dolayı yakın geçmişte Rusya'ya yerleşen ve Rus vatandaşı olan Depardieu, Putin ile olan arkadaşlığına da değiniyor. Depardieu, Putin'in onun holigan kişiliğini sevdiğini söylüyor.

Kişisel fobilerinden de bahseden Depardieu, vücuduyla ilgili takıntılarını anlatıyor. Kalbinin atışına, bağırsaklarından gelen seslere, eklemlerinin çıtlamasına takıldığını anlatan Depardieu, ölümüne sarhoş olmadığı sürece uyuyamadığını söylüyor.

Fransa'nın en ünlü aktörlerinden Gerard Depardieu, kısa bir süre önce de günde 14 şişe şarap içtiğini itiraf etmişti.