Gazete Vatan Logo

‘Mayo Clinic’i Bodrum’a taşıdı

Mandarin Oriental Bodrum, Mayo Clinic ile sağlık yaşam programını hayata geçirecek. Programın fiyatı 950 eurodan başlıyor. Mayo Clinic programı dünyada ilk kez Amerika dışına taşınmış olacak.

‘Mayo Clinic’i Bodrum’a taşıdı

Astaş Holding’in Bodrum’daki lüks oteli Mandarin Oriental’de Mayo Clinic ile sağlık yaşam programını hayata geçirecek. 950 eurodan başlayan fiyatlarla sunulacak sağlık programına sadece Türkiye’den değil Avrupa, Ortadoğu ve Azerbaycan’dan da katılımın sağlanması hedeflenirken program 8 Ocak’ta başlayıp 30 Nisan’a kadar devam edecek. Mayo Clinic, bu özel programı dünyada ilk kez Mandarin Oriental Bodrum ile gerçekleştirecek.

Merkez haline gelecek

Astaş Holding’in patronu Vedat Aşçı, Mandarin Oriental ile Bodrum’u dünyada ciddi bir marka olarak kabul ettirdiklerini belirterek hedeflerinin burayı

12 ay canlı tutmak olduğunu söyledi. Kendilerinden sonra birçok otel grubunun yatırım için Bodrum’u seçtiğini kaydeden Aşçı, “Bodrum’daki yatırımımız

1.5 yılda dünyada ilk 5’e girdi. Zaten biz Bodrum’un marka olmasını hedefledik. Bir diğer hedefimiz ise harcama gücü olan gezginleri Türkiye’ye çekmek. Bodrum’u 12 ay canlı tutmak bir başka hedefimiz. Mayo Clinic ile işbirliğimiz bu anlamda büyük önem taşıyor” diye konuştu. Aşçı, Bodrum’un hem turizm hem sağlık anlamında önemli bir merkez haline geleceğini kaydetti. Mayo Clinic Global Business Solutions Medikal Direktörü Dr. Paul Limburg ise “Bu işbirliği sayesinde misafirlere, kanıtlara dayalı sağlıklı yaşam uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmaları için, özgün, yararlı ve rahatlatıcı bir yöntem sağlayacağımızı düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Farklı paket seçenekleri var

Mayo Clinic Sağlıklı Yaşam Programı, Mayo Clinic’in araştırma bazlı tıbbi uzmanlığını otelin ödüllü spa’sı The Spa at Mandarin Oriental Bodrum’da özel uygulama ve terapilerle buluşturuyor. Programda konuklara 1 günlük değerlendirmelerden 5 günlük paketlere farklı seçenekler sunuluyor. Sağlıklı yemeklerin yanı sıra yoga, pilates ve meditasyon gibi sağlıklı yaşam dersleri de bu özel programın içinde yer alıyor.