Gazete Vatan Logo
Magazin 'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı...

'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı...

'MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu, 'Survivor 2020'nin sona ermesinin ardından TV8'de izleyicisiyle buluştu. Geçtiğimiz ay yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, "Yıkıldı ortalık. Herkes MasterChef'e girmek istiyor" sözleriyle, yaşadıkları yoğunluğu ifade etmişti. 'MasterChef' elemeri için kaç kişinin başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı...

Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu'nun, "Masterchef'e Kaç Kişi Başvurdu?" başlıklı yazısı şöyle:

"Geçtiğimiz cuma başladı. Hani oynat oynat bitmiyor. Yemek üstüne yemek... Balıklar ve etler havada uçuşuyor. Tekrarıyla altı gün TV8 kanalını ele geçirdi. ‘Survivor’ bitiyor, ‘MasterChef Türkiye’ başlıyor. Sonra o bitiyor ‘O Ses Türkiye’ başlıyor, kanal böyle böyle gidiyor. Merak ettim kaç başvuru olmuş. Tam 100 bin kişi başvurmuş. 'Aşçılık genç nüfusta çok revaçta onun için' dediler. Gelenlerin arasında 'Ben aşçıyım' diyenlerin sayısı azımsanmayacak oranda. Tek başına bu değil tabii ki... Ünlü olmak, şef olmak, para kazanmak vs... Bir günde kaç yarışmacının resmi geçidi oldu sayamadık. 100 bin kişiden 128’i kalmış. Ortalama günde 20 kişi yayınlandı. Şimdi artık eleme turlarına geçiliyor. TV8 yarışmalarının en büyük özelliği ‘canlı yayın’ gibi çekilmesi. Yani çekim ve montaj at başı gidiyor. Dur çek, dur çek yok. Her şey canlı yayınlanıyor gibi. Yaklaşık 3,5-4 saatlik çekimler. Bu ‘Survivor’ için de geçerli. Yayın ekibi her çekim sonrası pestil oluyor Türkçe’si.

Haberin Devamı

Hakları onlarda

‘MasterChef’in Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Doğu Avrupa ülkeleri yayın hakları Acun Medya’nın elinde. Yani talep geldiğinde yarışmayı bu ülkelerde Acun Medya çekecek. Muhtemelen Türkiye’deki ilgi ve alakadan sonra söz konusu bölgelerden teklif sürpriz olmaz."