Gazete Vatan Logo
Magazin 'Lost'un yönetmeni geliyor

'Lost'un yönetmeni geliyor

'Lost' ve 'Prison Break' gibi dizilerin ünlü yönetmeni Booby Roth, 17- 19 Nisan tarihlerinde Bursa'da olacak

Tamer Karadağlı ile Bursalı oyuncu Seda Eğridere'nin başrollerini paylaştıkları 'Alina' adlı filmin çekimlerine danışmanlık yapacak olan Roth, Bursa'da yeni filmi için mekan da araştıracak.

Kentin tarihi turistik mekanlarını da gezecek olan Bobby Roth, belediye tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında da 18 Nisan Çarşamba günü Çelik Palas Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Roth, aynı gün 17:00'de Fabrika-i Hümayun'da Bursalı takipçileriyle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek, saat 18:00'de de çalışmalarından detayları sunacağı bir workshop uygulamasına imzasını atacak.

Yönetmen, 19 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da Orhangazi Parkı'nda kurulacak mini film setinde basın mensuplarına filminden bir kare sunarak 'Alina' filmi hakkında bilgiler verecek.

Bobby Roth, 'Prison Break'in 14 bölümünde yönetmenlik yaptı. 'Lost', 'Flash Forward', 'V', 'Fringe', 'Criminal Minds' ve 'Without a Trace' gibi Amerikan televizyonlarının en çok reyting alan dizilerinin de birçok bölümünü yönetti.

Haberin Devamı