Gazete Vatan Logo

‘Le Méridien İstanbul Etiler’den çocuklara ‘Brunchart’ etkinliği

Şehrin yeni nesil oteli Le Méridien İstanbul Etiler, gurme restoranı La Torre’de çocukları modern sanat ile tanıştırıyor. Her Pazar 11.30-15.00saatleri arasında düzenlenen açık büfe brunch’ta anne-babalar La Torre’nin sofistike mönüsüyle keyif yaparken çocuklar da kendilerine özel hazırlanmış sanat atölyesinde uzmanlar eşliğinde her hafta farklı bir modern sanatla tanışma imkanına kavuşuyor.

Le Méridien İstanbul Etiler, sahiplendiği sanat konseptiyle çocukları küçük yaşta modern sanatla tanıştırmayı hedefliyor. Her yaş grubuna özel olarak planlanan, her hafta değişen ve iki saat süren etkinlikler, uzman eğitimciler eşliğinde 2-4 yaş grubu çocuklara özel kesme, boyama, farklı şekiller ve konseptler, 5 yaş ve üstü çocuklara ise sanat, yaratıcılık ve eğlence konseptleriyle gerçekleştiriliyor.

Hem çocuklar hem de aileleri için farklı, eğlenceli ve sanat dolu bir gün olarak tasarlanan “Brunchart” etkinliği ile çocuklar her Pazar farklı bir sanatla tanışmış oluyorlar. Gerçekleşecek olan Modern Sanat Etkinliklerinden bazıları “Lego Artwork, Çocukların gözünden İstanbul, Farklı materyallerle sanat, Farklı kültürlerden sanat haftaları ve Yemek sanatı”.

“Brunchart”a katılım ücreti 8 yaşa kadar olan çocuklar için ücretsiz, 8-12 yaş yüzde 50 indirimli ve yetişkinler için 100 TL. 17 Şubat 2013 Pazar günü başlayacak olan Brunchart etkinliği, yıl boyunca farklı periyodlarda devam edecek ve çocukların vazgeçilmezi olacak. Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 384 00 00.

Haberin Devamı