Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kurtlar Vadisi'ne asla müzik yapmam'

'Kurtlar Vadisi'ne asla müzik yapmam'

Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu şarkıcı Aydilge oldu.

'Kurtlar Vadisi'ne asla müzik yapmam'

Birçok başarılı dizinin müziklerine de imza atan Aydilge, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi cevaplar verdi.

"SIKINTILARIMI NİŞANLIMLA KONUŞUYORUM"

Hep pozitif olmaya çalıştığında ve canı sıkıldığında nişanlısıyla konuştuğunu belirten Aydilge, "Hep pozitif olmaya çalışıyorum ama sıkıntılı olduğum durumlarda nişanlımla sürekli konuşuyoruz. O duyguda kalmaya çalışmıyorum çünkü her şey geçiyor. Kaybettiğini sandığın şeyler kurtuldukların oluyor" şeklinde konuştu.

"BESTELERİMLE KENDİMİ İFADE EDİYORUM"

Aydilge, kendisine beste gönderdiklerini ancak kendini yansıttığı için sadece kendi bestelerini yaptığını dile getirerek, "Bana beste gönderiyorlar ama benim amacım kendimi ifade etme şeklim olarak kendi bestelerimi yapıyorum. Lütfen beni yanlış anlamasınlar. Benim bestelerim iyi başkalarının ki kötü değil. Kendimi ifade edemem başka bir besteyle” ifadelerini kullandı.

'KURTLAR VADİSİ' KARARI

Müziğini yaptığı dizilere çok önem verdiğini ve bazı projelere asla müzik yapmayacağını vurgulayan ünlü müzisyen, "Müziğini yaptığım dizileri izleyenlerle zamanla aile gibi oluyorum. Beni yansıtacak diziler olmasına önem veriyorum. Yapısı, formatı çok önemli, ajitasyonumu, sömürümü yapıyor diye bakıyorum. Düzgün bir şeyler verebilmek önemli ve buna çok dikkat ediyorum. Mesela asla 'Kurtlar Vadisi'ne jenerik müziği yapmam ve beste vermem” dedi.

Haberin Devamı

"İNSAN ÖNCE KENDİNİ MUTLU ETMELİ"

Aydilge, insanının en büyük ibadetinin kendisini mutlu etmek olduğunu ifade ederek, "En büyük ibadet insanın kendisine mutlu etmeye adaması. İnsanın kendisini mutlu etmeye çalışması bencillik değil. Bizim sektörde sürekli sorunlar çıkabiliyor bu yüzden mutlu olmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

"SAHTE TIKLA HALA ÖVÜNÜYORLAR"

Müzik piyasasında da sürekli sorunlar olduğunu ve en önemlisinin sahte tıklanma olduğunu vurgulayan ünlü şarkıcı, "Sahte tıklanmalar var. Sektörde herkes bilmesine rağmen hala o sahte tıklanmalarla övünüyorlar. Bir şarkı çıktığı günde nasıl 3 milyon tık alıyor” dedi.