Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Kötü yola düşsem daha iyi olabilirdi’

‘Kötü yola düşsem daha iyi olabilirdi’

Mesut Yar’ın sorularını yanıtlayan Sezen Aksu, “İzmir’den gelip de kötü yola düşmeyen nadir birisiyim. Kimseye önermiyorum. Öbür türlüsü daha iyi olurdu” sözleriyle güldürdü

CNN Türk ekranlarında gelen Mesut Yar’ın sunduğu ‘Burada Laf Çok’ programının konuğu minik serçe Sezen Aksu oldu. Aksu’ya programda 1971 yılında kurulan ‘ŞAT Yapım’ın ortakları Atilla Özdemiroğlu ve Şaner Yurdatapan’ın yanı sıra Melike Demirağ eşlik etti. Aksu, “Annenizin sözleri hayatınıza damga vurdu mu?” sorusunu “İzi olmaması söz konusu değil. Evde temizlik yapılırken annem, ‘Köy yanar kahpe taranır’ derdi. Kahpe ben oluyorum. Temizlik yaparken takmak kirpiklerimi yapıp, saçıma bakıyordum. Annem çok akıllıdır ama belli etmez” diye yanıtladı. Aksu, “Arkadaşlığın ne olduğunu İstanbul’a keklik gibi geldiğimde gördüm. Yolun başında Saner ve Melike’yle tanıştım” derken, espriyi de patlattı: “İzmir’den başka şehire ünlü olmak için gelipte kötü yola düşmeyen nadir birisiyim. Kimseye bu yolu önermiyorum. Okula gidin ve öğrenin. Öbür türlüsü belki daha iyi onu da biliyorum. Babacığım hepsi şaka...”

Yar’ın programın sonunda Demirağ’a ‘abla’ diye hitap etmesine kızan Aksu, “Abla demeyin lazım olur. Bu tuhaflığı değiştirmek gerekiyor. Dünyanın hiçbir yerinde yok. Saygı istiyorlarsa ‘Siz’ diye hitap edebilirdi. Anadolu’da güzel ama şehirde... Saygı göstermek istiyorsanız, ‘Melike siz’ diyebilirsiniz. Teyzesi olmadığım biri bana teyze demesin” dedi.

Haberin Devamı