Gazete Vatan Logo

'Konsere gidiyorum' diye çıktı, bir daha geri dönmedi

Sevdiği şarkıcının konserine giden 20 yaşındaki genç kız, bir daha eve dönmedi. Genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

'Konsere gidiyorum' diye çıktı, bir daha geri dönmedi

İngiltere'nin Birmingham kentinde yaşayan Keeley Bunker, geçtiğimiz Çarşamba akşamı gittiği konserden bir daha eve dönmedi.

Genç kızın gesedi, Perşembe gece geç saatlerde bir dere yatağında bulundu. Genç kızın ailesi ve arkadaşları yıkıldı.

20 yaşındaki Keeley, Manchester'lı ünlü rap şarkıcısı Aitch'in Birmingham'daki konser alanı O2'de verdiği konsere gitmişti.

Genç kız konser için heyecanlıydı. Twitter hesabından attığı son tweet'te, "Umarım konserde Aitch beni görür ve evleniriz" diye yazmıştı.

Ancak Keeley bir daha geri dönmedi. Genç kızın ailesi ve arkadaşları onun için endişeliydi. Polis ekipleri Keeley için geniş çaplı bir arama başlattı.

Genç kızın cansız bedeni, Perşembe gecesi Wigginton Park'taki dere yatağında bulundu. Adli birimler olay yerini incelemek ve kanıt aramak üzere bölgesi kapattı.

Keeley Bunker'ın cesedi, olay yerinden otopsi incelemesi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Keeley Bunker'ın arkadaşları, Tamworth'ta bulunan parka çiçekler ve rengarenk kağıtlara yazılmış mesajlar bırakarak arkadaşlarını andı.

Haberin Devamı

Genç kızın ölümüyle ilgili bir kişi gözaltına alındı. Cinayet zanlısı, 19 yaşındaki Wesley Streete, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürerken, cinayetle suçlanan Wesley Streete'in ne zaman mahkemeye çıkartılacağı bilinmiyor.