Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Komik yerleri çıkardın’

‘Komik yerleri çıkardın’

Rol arkadaşı ve yönetmeni Cem Yılmaz’a ‘Öpüşmeni beğenmiyorlar ama’ diyen Tülin Özen, eleştirileri şakayla karışık hatırlatarak, “Komik yerleri çıkarttığın için üzüldün mü?” dedi

‘Pek Yakında’ filmiyle çeşitli polemiklere konu olan Cem Yılmaz, rol arkadaşı Tülin Özen’le kültür sanat portalı bantmag.com’a konuk olup birbiriyle röportaj yaptı.

Tülin Ö.: En komik yerleri çıkarttığın için üzüldün mü mesela?

Cem Y.: En komik yerleri çıkartmadım ki. Yani bir öyle, ikincisi geçen yıl onu bir söyleşide bana sordular, ben de bu konuda biraz soğukkanlı bir cevap verdim. Valla ben şöyle düşünüyorum: bence komik. Komik yani, niye komik olmasın ki? Benim anladığım anlamda komik. Ama bir filmin nasıl komik olmayacağını sen daha iyi biliyorsun.

‘Öpüşmeni beğenmiyorlar’

Cem Y.: ...Av Mevsimi’nde vuruluyorum. Orada samimiyetle vücudumda ne olduysa öyle davrandım ve birisi dedi ki “Ay ne biçim bir ölme o” falan. Hayret. Demek ki ben kötü ölüyormuşum, bir daha ölmeyeceğim.

Tülin Ö.: Öpüşmeni de beğenmiyorlar ama.

Cem Y.: Hahaha, teşekkürler Tülin. Ama canım o küçük bir buseydi. Yani gerçekten zor olsa gerek. Ama o sorunu ortadan kaldıran şey, kameranın orada olmadığını düşünmek, herhâlde 101’idir bu işin. Onunla oynaşmamak gerekiyor bence.

Haberin Devamı