Gazete Vatan Logo

'Kocamın Nişanlısı' kapalı gişe!

Sevtekin Fikir ve Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen, Sadık Şendil'in yazdığı ve Ferdi Merter'in yönettiği 'Kocamın Nişanlısı' tiyatro oyununun galası Profilo Alışveriş Merkezi'nde yer alan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

'Kocamın Nişanlısı' kapalı gişe!

'Kocamın Nişanlısı' Oyunu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 'Kocamın Nişanlısı' oyuncuları, "Bizim için son derece özel bir gece. Bu oyun geçtiğimiz yıl hangi şehirde sahnelense kapalı gişe oynadık. Ekip olarak bu kapalı gişe olayını çok sevdik. İnşallah bu sene de kaldığımız yerden devam edeceğiz" dediler.

Karısından boşanmadan önce başka kadınla nişanlanan bir adamın yaşadığı olayları anlatan oyuna Arzu Yanardağ'ın yerine dahil olan eski manken Deniz Pulaş, performansı ile seyircilerden tam not aldı.

Kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Deniz Pulaş'ın yer aldığı oyunu izlemeye gelen misafirler arasında Asena, Ayça İnci, ayçin inci, Sevilay Öztürk, Sibel Gökçe, Nuri Alço ve usta oyuncu Deniz Gökçer yer aldı.